Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2022
ekonomie

Punkové podnikání - 11%
Chytrá a zábavná kniha od zakladatele minipivovaru BrewDog shrnuje podstatu nevídaného úspěchu, kterého James Watt dosáhl punkovým přístupem.

ekonomie

Punkové podnikání

268 Kč
238 Kč
Začni vydělávat na tom, co tě baví - 11%
Chcete se osvobodit od každodenní rutiny, ale nevíte, kde začít?
ekonomie

Začni vydělávat na tom, co tě baví

314 Kč
279 Kč
Co nesmíte vědět! 2 - 11%
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

ekonomie

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
392 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 11%
(7x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
ekonomie
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

269 Kč
239 Kč
Komplexní hodnocení kvality řízení ve vybraných organizacích veřejné správy v ČR a SR - 11%
Efektivní fungování sektoru veřejné správy je dlouhodobě diskutovanou otázkou, kdy se poukazuje zejména na systémovou neefektivnost a neuplatňování nových přístupů v řízení organizací veřejné správy, kdy mnohdy setrvávají zavedené pracovní postupy.
ekonomie

Komplexní hodnocení kvality řízení ve vybraných organizacích veřejné správy v ČR a SR

162 Kč
144 Kč
Projektový management v praxi - 11%
(1x)
Řízení projektu má svá pravidla a nástroje a tato kniha vás s nimi seznámí. Získáte s ní srozumitelný návod, jak definovat, naplánovat, zrealizovat a ukončit méně komplexní projekty.
ekonomie

Projektový management v praxi

287 Kč
255 Kč
Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích - 11%
Záměrem této publikace je ukázat na právní, účetní a daňové řešení vybraných účetních operací. Počínaje založením obou kapitálových společností, přes jednotlivé oblasti jejich hospodaření, až po uzavření účetních knih.
ekonomie

Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích

260 Kč
231 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
ekonomie

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Jak se stát skutečným lídrem - 11%
(1x)
Ke správnému vedení lidí nestačí mít jen pouhé vysoké IQ. Kromě „obyčejné“ inteligence totiž musí mít každý skutečný lídr ještě jinou - EMOČNÍ.
ekonomie

Jak se stát skutečným lídrem

224 Kč
199 Kč
Finanční trhy - 11%
Na trhu ojedinělá publikace věnující se principům a zákonitostem fungování finančních trhů se zaměřením na specifické vlastnosti jednotlivých druhů finančních investičních instrumentů.
ekonomie

Finanční trhy

801 Kč
712 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 78 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>