Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
naučná, odborná a učebnice

Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích - 20%
Záměrem této publikace je ukázat na právní, účetní a daňové řešení vybraných účetních operací. Počínaje založením obou kapitálových společností, přes jednotlivé oblasti jejich hospodaření, až po uzavření účetních knih.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích

246 Kč
197 Kč
V poutech rozkoše - 20%
(2x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

V poutech rozkoše

228 Kč
182 Kč
Záhadné případy detektiva Foxe - 20%
Pokud si rádi hrajete na detektivy a sníte o tom, že byste spolu se skutečným kriminalistou pracovali na vyřešení složitých detektivních případů, je tento netradiční pracovní sešit určen přímo pro vás.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Záhadné případy detektiva Foxe

79 Kč
63 Kč
Základy teorie krizového managementu - 20%
Publikace je určena především studentům dvouoborového studia studijního oboru Ochrana obyvatelstva se zaměřením na vzdělávání na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Základy teorie krizového managementu

130 Kč
104 Kč
Zápisník Jiřího Sixty, c.k. vojáka a ruského legionáře, 1914-1920 - 20%
Deník Jiřího Sixty, vojáka c. k. armády a později legionáře v Rusku, je doslovný přepis jeho záznamů, které si zapisoval v letech 1914–1920. Popisuje v nich zážitky z bojů na ruské frontě v nenáviděné uniformě rakouského vojáka.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zápisník Jiřího Sixty, c.k. vojáka a ruského legionáře, 1914-1920

69 Kč
55 Kč
Zpověď - 20%
Kniha K. H. Franka vyšla poprvé v roce 1946, v době právě probíhajícího soudního procesu s tímto někdejším státním ministrem pro Čechy a Moravu. Toto druhé vydání představuje reedici původní publikace doplněnou o poznámky a komentáře.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zpověď

190 Kč
152 Kč
Zvuková báze řečové komunikace - 20%
Publikace Zvuková báze řečové komunikace představuje české veřejnosti nejnovější poznatky o fonetickém a fonologickém popisu řeči.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zvuková báze řečové komunikace

150 Kč
120 Kč
Život s vysokou inteligencí - 20%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Život s vysokou inteligencí

280 Kč
224 Kč
Život svaté Kateřiny - 20%
Stěžejní dílo české hagiografické literatury, veršovaná legenda Život svaté Kateřiny, datovaná do třetí čtvrtiny čtrnáctého století. Reeditovaný svazek umožňuje dnešnímu čtenáři vnímat půvabný příběh duchovní lásky v původním staročeském znění.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Život svaté Kateřiny

199 Kč
159 Kč
Žurnalistika a společnost - 20%
Kniha představuje přehlednou syntézu základních pohledů na charakter a poslání žurnalistiky a nabízí teoretické základy pro její zkoumání a reflexi. Díky přístupnému stylu zpracování ji ocení nejen odborná veřejnost.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Žurnalistika a společnost

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>