Nejprodávanější knihy - leden 2022
ostatní

Jací jsou? - Norové - 11%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
ostatní

Jací jsou? - Norové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Poláci - 11%
Zábavný průvodce polskou povahou. Nechte se inspirovat a poznejte zvyky, tradice a životní styl Poláků. Dozvíte se, čím Poláci žijí, jak se baví, proč rádi cestují nebo jaký mají smysl pro humor.
ostatní

Jací jsou? - Poláci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Rusové - 11%
Nový zábavný průvodce ruskou povahou popisuje odlehčenou formou současný ruský životní styl. Dozvíte se nejen to, jací Rusové skutečně jsou, proč milují davy, jak slaví svátky, proč se rádi napijí, jaký mají smysl pro humor...
ostatní

Jací jsou? - Rusové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Řekové - 11%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
ostatní

Jací jsou? - Řekové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Skotové - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Skotů vás vážně i humornou formou seznámí s jejich životním stylem. Dozvíte se, jací Skotové jsou, jak se baví, jak funguje skotská rodina a společnost vůbec.
ostatní

Jací jsou? - Skotové

134 Kč
119 Kč
Jak na domácnost bez chemie a jedů - 11%
Zapomeňte na toxické čisticí prostředky a předražené „zelené“ produkty! Vše, co potřebujete k tomu, aby se vaše domácnost blýskala čistotou a voněla, je pár základních čistě přírodních surovin, které běžně používáte v kuchyni.
ostatní

Jak na domácnost bez chemie a jedů

269 Kč
239 Kč
Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
ostatní

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Jak se dělá film - 11%
Každý ví, co je to film. Ale jen málokdo si dokáže dopodrobna představit, jak dlouho trvá natočit běžný celovečerní film a kolik lidí se na tom podílí.
ostatní

Jak se dělá film

268 Kč
238 Kč
Jak vidět svět - 11%
V knize Jak vidět svět nás známý britský teoretik kultury, umění a aktivista Nicholas Mirzoeff učí, jak dnes zodpovědně a kriticky obrazy tvořit, šířit a interpretovat.
ostatní

Jak vidět svět

288 Kč
256 Kč
Jako v nebi, jenže jinak - 11%
(7x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
ostatní
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

447 Kč
398 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>