Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
světová

Finova pomsta - 20%
Milostný příběh úzce svázaný se skotskou klanovou historií a prostředím skotské Vysočiny.
světová
Ukázky

Finova pomsta

189 Kč
151 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči - 20%

Vražedná jízda začíná, připoutejte se! Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města. Tehdy došlo v místní pizzerii ke čtyřnásobné vraždě.

světová
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

259 Kč
207 Kč
Graysonův slib - 20%
(3x)
Když Kira narazí v bance na Graysona, napadne ji, že možná právě objevila řešení svého problému: On evidentně potřebuje peníze a ona je ochotná mu půjčit, ovšem ke svým penězům se dostane až po svatbě.
světová
Ukázky

Graysonův slib

249 Kč
199 Kč
Holky na Whatsappu - 20%
Marie-Lin a Manou jsou nerozlučná dvojice kámošek, které si prostě sedly jako vanilková zmrzlina s horkými malinami. Ještě že je tady WhatsApp díky kterému mohou být ve spojení kdykoliv. Však toho také neváhají využít.
světová
Ukázky

Holky na Whatsappu

189 Kč
151 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

světová
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Hořící království - 20%
Catherinin otec má Severní planinu ve svých rukách a mladá královna musí vyslat svého věrného strážce Ambrose rovnou do jámy lvové na zoufalou misi: musí se pokusit přerušit dodávku dýmu démonů. V Calidoru mezitím Edyon a March čelí budoucnosti každý zvlášť a Tash ve světě démonů bojuje s cenou, kterou musí zaplatit za svou minulost.
světová
Ukázky

Hořící království

299 Kč
239 Kč
Hra o trůny - Mytologie - 20%
Gwendal Fossois vás zve, abyste se (znovu a jinak) seznámili s mytologickým světem Hry o trůny. A vězte, že o překvapení na této cestě nebude nouze…
světová
Ukázky

Hra o trůny - Mytologie

194 Kč
155 Kč
Hrabě a černá vdova - 20%
(1x)
Lady Anna ve svých pětadvaceti letech pochovala už tři muže, a tak není divu, že o ní všichni mluví jako o černé vdově. Už se naučila neposlouchat zlé a klevetivé jazyky.
světová
Ukázky

Hrabě a černá vdova

109 Kč
87 Kč
Hříšné úmysly - 20%
V jedné z nejchudších částí Londýna, čtvrti St. Giles, zápasí v první polovině 18. století mladá vdova Temperance Dewsová spolu se svým bratrem Winterem Makepeacem o zachování sirotčince, který založil jejich otec.
světová
Ukázky

Hříšné úmysly

209 Kč
167 Kč
Chlapec, který rozdával sny - 20%
New York, 1909. Zaoceánským parníkem přijíždí z Itálie mladá matka s malým synkem, aby si v Americe splnili svůj sen o lepším životě. Jejich naděje však záhy utrpí velkou trhlinu, neboť ve zbídačelém ghettu v newyorské čtvrti, kde se ocitnou spolu s dalšími přistěhovalci z celého světa...
světová
Ukázky

Chlapec, který rozdával sny

309 Kč
247 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>