Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2022
naučné

Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

naučné
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
naučné
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Velké logopedické pexeso 3 - 11%
Velké logopedické pexeso obsahuje ve třech dílech 54 témat ze základní slovní zásoby přibližně tříletých dětí.
naučné

Velké logopedické pexeso 3

143 Kč
127 Kč
Adventní čas - 11%
(1x)
V knize naleznete: Časové zařazení, charakteristiku období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ, a jejich využití v práci s dětmi - básničky, hádanky, říkadla, písničky, povídky, pohádky a náměty pro rukodělnou činnost.
naučné

Adventní čas

158 Kč
140 Kč
Nenuda III - 11%
Po úspěšných publikacích Nenuda v duchu českých tradic a Nenuda – Cestujeme po Evropě přišlaí Nenuda – Jak si hrají v Japonsku. Je určena dětem, učitelům, vychovatelům, rodičům, zkrátka všem, kteří se snaží, aby pro ně nuda zůstala neznámým pojmem.
naučné

Nenuda III

267 Kč
238 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 116 položek
<< < 1 .. 10 11 12