Nejprodávanější knihy - říjen 2022
umění

Věk katedrál
Základní práce francouzského medievalisty přináší jedinečný a u nás zcela netradiční pohled na dějiny středověkého umění.
umění
Ukázky

Věk katedrál

448 Kč
Historikova historie
(1x)
Kniha je autobiografií nejvýznamnějšího ruského medievalisty 20. století, v níž autor velmi kritickým způsobem mapuje ovzduší intelektuálního života v sovětském Rusku.
umění

Historikova historie

338 Kč
Sto básní
(2x)
Kniha Sto básní představuje zlatou éru japonské poezie, jak ji v době Heian pěstovala aristokracie u císařského dvora v Kjótu.
umění

Sto básní

493 Kč
Deník
(5x)
Druhé české vydání vrcholného díla jednoho z nejvýznamnějších polských prozaiků a dramatiků 20. století.
umění

Deník

539 Kč
Ruční knižní vazby
Vyzkoušejte si knihařské řemeslo v domácích podmínkách.
umění

Ruční knižní vazby

89 Kč
Umění a psychoanalýza
Autor se pokouší o kritický přístup k psychoanalýze jako poznatkům intuitivních klinických zkušeností zpracovaných do pozoruhodného systému vědeckého poznání, které i přes řadu omylů přineslo revoluci do pojetí lidské psychiky, ...
umění

Umění a psychoanalýza

268 Kč
Stará garda
Třicet velkoformátových portrétů umělců narozených před rokem 1945 od fotografa Hynka Glose. Třicítka rozhovorů s lidmi, kteří jsou živou pamětí tuzemského vizuálního umění (Stanislav Kolíbal, Theodor Pištěk, Adéla Matasová, Jan Švankmajer…).
umění
Ukázky

Stará garda

448 Kč
Byl jednou jeden svět
Fotograf Petr Hruška a básník Ivan Wernisch si pohráli se sbírkou starých kabinetek a pohlednic, vybrali některé z nich a napsali k nim víc než stovku doprovodných textů.
umění

Byl jednou jeden svět

349 Kč
Dílo a styl
Meyer Schapiro byl jedním z nejvýznamnějších amerických historiků a teoretiků umění ve 20. století. Kniha představuje obsáhlý průřez Schapirovým dílem, reprezentující velkou část jeho zájmového spektra.
umění

Dílo a styl

466 Kč
Opevněné kostely II.
Druhý díl, který máte nyní v rukou, pojednává o opevněných kostelech v oblastech Vysočiny, Pardubického, Jihomoravského, Moravskoslezského, Olomouckého a Zlínského kraje.
umění

Opevněné kostely II.

72 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 264 položek
1 2 3 .. 27 > >>