Nejprodávanější Kniha - říjen 2022
tarot a věštění

Orákulum 7 energií - 6%
(1x)
Sedmička je posvátné číslo významné v mnoha kulturách i systémech vyššího poznání napříč historií a skrze sedm energetických center (čaker) ovlivňuje i náš každodenní život.
tarot a věštění

Orákulum 7 energií

377 Kč
355 Kč
Orákulum posvátné růže
(1x)
Růže, posvátný symbol pradávných bohyň, má v sobě starověkou moudrost a moc nás léčit. Orákulum posvátné růže vám otevírá prostor, kde se můžete propojit s energií, moudrostí a dech beroucí krásou této úžasné květiny.
tarot a věštění

Orákulum posvátné růže

377 Kč
Orákulum duše zvířat - 6%
(1x)
šechna zvířata – ať už opeřená nebo chlupatá, z vody, země nebo nebe – mají schopnost vysílat k nám jedinečné zprávy, které jsou v souladu s naší autentickou potřebou a přicházejí ve správný čas na správném místě.
tarot a věštění

Orákulum duše zvířat

377 Kč
355 Kč
Poselství Ducha - 6%
(1x)
Jedny z nejsilnějších, nejpřesnějších a zcela jedinečných vykládacích karet na celé planetě. Fraktálové multidimenzionální obrazy naplněné neuvěřitelnou energií přinášejí hluboká poselství a vedení z duchovní úrovně, ...
tarot a věštění

Poselství Ducha

377 Kč
355 Kč
Karty hvězdných duší - 6%
(2x)
Každá z 53 nádherných karet ti pomůže spojit se s voláním tvé duše a vedením tvého srdce.
tarot a věštění

Karty hvězdných duší

472 Kč
444 Kč
Orákulum moudrosti - 6%
(1x)
Orákulum moudrosti je posvátný komunikační systém, soubor 52 karet, založený na synergii starobylých divinačních nástrojů.
tarot a věštění

Orákulum moudrosti

377 Kč
355 Kč
Dokážu to! 49 inspiračních karet - 6%
(1x)
Louise L. Hay, světoznámá uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, pro vás vytvořila 49 afirmačních karet zaměřených na osm základních oblastí našeho života.
tarot a věštění

Dokážu to! 49 inspiračních karet

195 Kč
183 Kč
Orákulum šamanského snění - 6%
(1x)
Obrazy Orákula šamanského snění čerpají z magické snové říše šamanů plné archetypů a zároveň vám předkládají moderní a nové způsoby interpretace.
tarot a věštění

Orákulum šamanského snění

424 Kč
399 Kč
Poselství draků - 6%
(1x)
Draci jsou mocné, tvořivé a vznešené bytosti s obrovským soucitem a mnohdy suchým smyslem pro humor. Tyto výjimečné vykládací karty vám zprostředkovávají energii a vhledy třiceti tří mocných dračích průvodců.
tarot a věštění

Poselství draků

339 Kč
319 Kč
Tarotové karty moderních bohyň - 11%
V knize Tarotové karty moderních bohyň Cecilia Lattari hledá paralely mezi životy moderních žen, které disponují podobnými vlastnostmi jako bohyně, jež jsou na kartách vyobrazeny.
tarot a věštění

Tarotové karty moderních bohyň

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 42 položek
1 2 3 .. 5 > >>