Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
romantika

Skrytá na Bahamách - 20%
Dala mé své tělo a nevinnost… a ráno odešla, aby se vdala za jiného. To ovšem Santo nevěděl, že Gia mu vzala více než jenom srdce. Dozvědět se to měl až za pár let, a to jenom díky úplně náhodnému setkání na Bahamách, kde se Gia ukryla.
romantika
Ukázky

Skrytá na Bahamách

69 Kč
55 Kč
Snoubenkou na chvíli - 20%
Jeden starý řecký milionář se rozhodl, že pro všechny své vnučky sežene ideálního manžela, a bylo to jako zákon. Jenže v případě Vivi vlastně ani tak moc nešlo o to, aby pro ni získal ideálního muže. Šlo o to, aby Raffaele trpěl.
romantika
Ukázky

Snoubenkou na chvíli

69 Kč
55 Kč
Středomořská růže - 20%
Byla sladká jako cukroví, které pekla, a pichlavá uměla být jako růže, které tak milovala. Bylo tu ovšem to slůvko „milovala“. A Rafaelovi se, kdykoliv ho zaslechl, v hlavě rozezněly výstražné zvonky.
romantika
Ukázky

Středomořská růže

69 Kč
55 Kč
Svázaná přísahou - 20%
(1x)
Isabella má čtyřiadvacet hodin na to, aby se vdala, jinak přijde o své dědictví po otci!
romantika
Ukázky

Svázaná přísahou

69 Kč
55 Kč
Svůdné tajemství - 20%
Milovaný dědeček Paula Wattse se po mrtvici začal skoro zázračně zotavovat, když za ním do nemocnice přivedli dobrovolnici Liu, aby ho trochu rozptýlila. Dědeček si totiž vzal do hlavy, že je to jeho dávno ztracená vnučka.
romantika
Ukázky

Svůdné tajemství

69 Kč
55 Kč
Učitelka radosti - 20%
Tateovi Duncanovi se život změnil z minuty na minutu, když se dozvěděl, že jeho biologičtí rodiče stále ještě žijí a navíc že má bratra – dvojče.
romantika
Ukázky

Učitelka radosti

69 Kč
55 Kč
V hlavní roli - 20%
Kait Whittierová píše sloupky do respektovaného časopisu, který má fanoušky po celém světě. Miluje svou práci a zbožňuje své dospívající děti. Avšak po dvou nepovedených manželstvích se raději vyhýbá komplikacím a nejistotám nového vztahu.
romantika
Ukázky

V hlavní roli

209 Kč
167 Kč
Valčík za úplňku - 20%
(1x)
Nějakou chvíli to trvalo, než Lukasovi došlo, že ta mladá žena, která se vetřela na jeho večírek, je jiná než ta, jež zničila jeho bratra. Ale to už ji držel v náruči a vznášel se s ní na parketu!
romantika
Ukázky

Valčík za úplňku

69 Kč
55 Kč
Vdej se ještě dnes - 20%
(1x)
Trochu lehkomyslný, ale i duchaplně perlivý příběh odvěkého souboje ženy a muže.
romantika
Ukázky

Vdej se ještě dnes

179 Kč
143 Kč
Vévodova dědička - 20%
Byli jiní… Jiní, než si o sobě mysleli. Astrofyzička Fran byla ve skutečnosti markýzou a Nic, příslušník hotelové ochranky, byl vlastně miliardář, jemuž všechny ty hotely patřily.
romantika
Ukázky

Vévodova dědička

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 277 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>