Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
příběhy ze života

Sliz - 20%
(1x)

Vítejte na jednom zvláštním ostrově… Je malý, hezký, jen kdyby tu nebydlela ta spousta příšerných dospělých. Školu, park, ba i hračkářství mají na starost lidé, kterým nic neudělá větší radost, než když můžou nějakému dítěti znepříjemnit život....

příběhy ze života
Ukázky

Sliz

198 Kč
158 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná - 20%

Svět se řítí do záhuby, ale doktor Proktor se svými kamarády a vynálezy si ví vždycky rady! Dvojice kamarádů, zrzatý kluk Bulík a dobrosrdečná Líza, se se svým kumpánem, podivínským vynálezcem doktorem Proktorem opět pouštějí do nových dobrodružství. Tentokrát nejde o nic menšího než o konec světa.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a konec světa. Možná

249 Kč
199 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
příběhy ze života
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Problémy na Šumavě a jiné příběhy - 20%
Povídačky nejen pro děti a nejen ze Šumavy. Anekdoty, pohádky a staré příběhy, které se předávají z generace na generaci.
příběhy ze života
Ukázky

Problémy na Šumavě a jiné příběhy

189 Kč
151 Kč
Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly - 20%

Čtvrté napínavé dobrodružství Sesterstva kouzelné kočky Fabioly Sesterstvo vstoupilo do nového školního roku a hned od začátku je toho trochu moc: hora učení, zvláštní nový kluk ve třídě, paní Marie v nemocnici… a jedna velká záhada, která holky tentokrát přivede do skutečného nebezpečí.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly

199 Kč
159 Kč
Společenstvo klíčníků - 20%
Když čtrnáctiletý Martin přijíždí strávit část letních prázdnin k prastrýci v Rožmitále, nečeká nic jiného než pořádnou nudu. Jaké je jeho překvapení, když starý klíč, který mu prastrýc věnuje, rozpoutá celou sérii neuvěřitelných dobrodružství! K čemu klíč patří a jaké nezměrné tajemství skrývá?
příběhy ze života
Ukázky

Společenstvo klíčníků

170 Kč
136 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
příběhy ze života
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Sesterstvo a nejoblíbenější barva na světě - 20%
Začaly prázdniny, paní Marie odjela navštívit Josefa do Ameriky a Sesterstvo dostalo za úkol se jí v době její nepřítomnosti postarat o dům a kočku Fabiolu. A to by nebylo Sesterstvo, aby prázdninovou pohodu brzy něco nenarušilo.
příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a nejoblíbenější barva na světě

189 Kč
151 Kč
Sesterstvo ve Snové říši - 20%
(2x)
Kouzelná kočka Fabiola tentokrát nepřenese Sesterstvo do minulosti, ale do říše snů! Začínají se tam totiž dít moc divné věci. V Elině ulici navíc nikdo nemůže v klidu spát, všichni se pořád bezdůvodně budí a ráno jsou pak strašně mrzutí.
příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo ve Snové říši

189 Kč
151 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

příběhy ze života
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>