Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2022
Evropa

Hravý průvodce Českem I. - 11%
24 jedinečně ilustrovaných výletů od autorů oceněného bestselleru Hravý průvodce Prahou. Čekají vás prázdniny nebo volný víkend?
Evropa
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

314 Kč
279 Kč
Kronika železnic českých zemí - 11%
Výpravná publikace ve své první části detailně líčí dějiny železnice v českých zemích – od prvopočátků souvisejících s průmyslovou revolucí přes období zakladatelské horečky a triumfy i pády spjaté s dějinami 20.
Evropa
Ukázky

Kronika železnic českých zemí

621 Kč
552 Kč
Londýn - Poznejte - 11%
(2x)
20 nejlepších prohlídkových tras Londýnem. Poznejte to nejzajímavější s aktuálním průvodcem. Na procházkách oceníte vloženou rozkládací mapu s vyznačenými trasami i praktické informace, které vám pobyt v Londýně usnadní.
Evropa

Londýn - Poznejte

269 Kč
239 Kč
Mapamátky - 11%
Myslíte si, že vás v našem hlavním městě nemůže už nic překvapit a znáte ho jako své procházkami hóóódně dobře prošlapané boty?
Evropa
Ukázky

Mapamátky

359 Kč
319 Kč
Norsko - Lonely Planet - 11%
Norsko je neopakovatelnou destinací a základem jejího kouzla je pozoruhodně jednoduchý fakt: je to jedna z nejkrásnějších zemí na planetě. S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci země!
Evropa

Norsko - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Poznáváme Itálie - Lonely Planet - 11%
Itálie se může pochlubit mnoha světovými uměleckými díly, vznosnými budovami a výtečnou gastronomií. Žádná země člověka tak nepovznese a nedojme jako Itálie.
Evropa

Poznáváme Itálie - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Pražské vilové čtvrti - 11%
(1x)
Tucet vilových čtvrtí projdeme se zasvěceným průvodcem, novinářem Pavlem Švecem, který nezapře, že architekturu studoval a je jeho celoživotní láskou.
Evropa

Pražské vilové čtvrti

269 Kč
239 Kč
Švédsko - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce do Švédska, země spojující drsnou krásu severské přírody s moderním životním stylem. V knize najdete to nejzajímavější.
Evropa

Švédsko - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Tajemství pražských klášterů - Hrad a Hradčany - 11%
Vydejme se za tajemstvím a krásou kláštera benediktinek u baziliky sv. Jiří, bosých karmelitek u kostela sv. Benedikta, kapucínů u kostela Panny Marie Andělské se sousední Loretou a nakonec voršilek u kostela sv. Jana Nepomuckého.
Evropa

Tajemství pražských klášterů - Hrad a Hradčany

359 Kč
319 Kč
Toulky Alpami - 11%
Tyčící se vrcholy hor, louky plné květin, zářící ledovce, sníh v létě i rozsáhlá síť horských chat: to je turistika v evropských Alpách.
Evropa

Toulky Alpami

764 Kč
679 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>