Nejprodávanější tituly - říjen 2022
horory

Mimo dosah
(3x)
Postmoderní vícehlasá hypnotická novela. Sen, realita, horor či noční můra?
horory

Mimo dosah

178 Kč
Vyhlídka na věčnost
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
Magořina
(1x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory

Magořina

251 Kč
Pavučina snů
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory

Pavučina snů

450 Kč
Poslední úkol pro Gwendy
Vyvrcholení trilogie. Když bylo Gwendy Petersonové dvanáct let, dal jí cizinec jménem Richard Farris do úschovy tajemnou skříňku.
horory

Poslední úkol pro Gwendy

360 Kč
Hellraiser
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
horory

Hellraiser

224 Kč
Temná věž III - Pustiny
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory

Temná věž III - Pustiny

333 Kč
Architekt temna
(1x)
Za nocí slyší Joni z tajuplného schodiště podivné hlasy. Kdo se po domě potuluje? Setkání se sousedy jeho obavy rozhodně nezaplaší.
Marko Hautala potvrzuje, že skutečný horor žije blíž, než si myslíte.
horory

Architekt temna

314 Kč
Cujo
Bylo, nebylo, a není to tak dávno, do městečka Castle Rock přišel netvor… Doslova a do písmene kousavý román, plný napětí a hrůzy zavede čtenáře do známého městečka Castle Rock. Jeho zdánlivý pokoj naruší bernardýn nakažený vzteklinou.
horory

Cujo

270 Kč
Černá krabice
Joe Hill už má na svém kontě několik ocenění za povídky a svou románovou prvotinou, mistrovským dílem plným napětí a temné hrůzy, se okamžitě vyšvihl mezi nejlepší autory fantastických hororů.
horory

Černá krabice

324 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>