Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
výchova a rodina

Pohodové rodičovství - 20%
(1x)

Křik to nikdy nevyřeší. Vychovávejte děti s lehkostí! Vychovávat děti tak, aby z toho všichni členové rodiny vyšli beze šrámů na duši, je hotové umění. Milan Studnička, psycholog a spoluzakladatel úspěšného vzdělávacího portálu, se proto zaměřil na nejpalčivější otázky z praxe.

výchova a rodina
Ukázky

Pohodové rodičovství

249 Kč
199 Kč
Tereza, etiketa pro dívky - 20%
Tereza je obyčejná šestnáctiletá holka, která se seznámí na Facebooku s klukem o něco starším, a společně prožívají všechny situace, do kterých se dostávají mladí lidé jejich věku. Řeší svůj vztah, rozchody a návraty, ale i chování k rodičům, ke kamarádům, učí se základům chování v restauraci…
výchova a rodina
Ukázky

Tereza, etiketa pro dívky

179 Kč
143 Kč
13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají - 20%

Naučte své děti, jak si poradit i v nepříjemných situacích Chtěli byste svoje děti ochránit před nepřízní osudu a zajistit jim krásný život? Nejspíš je vám jasné, že to v rodičovských silách není. Co ale udělat můžete, je vybavit děti do života nástroji, díky nimž získají psychickou sílu.

výchova a rodina
Ukázky

13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají

279 Kč
223 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
výchova a rodina
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout a zahrát si s nimi divadlo.
výchova a rodina
Ukázky

Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá

99 Kč
79 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
výchova a rodina
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
výchova a rodina
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Jak připravit dítě do 1. třídy - 20%
Cílem předškolní přípravy není dítě předem naučit číst a psát, „aby mu to pak ve škole pěkně šlo“, ale zajistit především maximální a harmonický rozvoj schopností, které umožní, aby dítě bylo ve správný čas při výuce čtení, psaní a počítání úspěšné.
výchova a rodina
Ukázky

Jak připravit dítě do 1. třídy

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2