Nejprodávanější Kniha - říjen 2022
pro nejmenší

Farma
Toto malé leporelo je určeno přesně pro dětské ručky. Díky veselým a jednoduchým obrázkům se vaše dítě naučí základní slovíčka z farmy. Kniha obsahuje zrcátko.
pro nejmenší

Farma

89 Kč
Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
pro nejmenší

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Počítání
Toto malé leporelo je určeno přesně pro dětské ručky. Díky veselým a jednoduchým obrázkům se vaše dítě naučí základní slovíčka a čísla. Kniha obsahuje zrcátko.
pro nejmenší

Počítání

89 Kč
Velká kniha mořské havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč krabi chodí jen do strany? Která ryba umí mrkat? Proč tučňáci polykají oblázky? V knize jsou ukryté nejen odpovědi na tyto i další otázky z podmořského světa, ale také patnáct sardinek a různí mořští tvorové.
pro nejmenší

Velká kniha mořské havěti

269 Kč
239 Kč
Objevujeme svět! Doma - 11%
Poznávej prostředí, kde bydlíš, a nauč se názvy pro části domu, nábytek a výbavu! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Doma

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Barvy - 11%
Objevovat svět barev s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Barvy

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pro nejmenší

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Czech Advent Calendar - 11%
Anglická verze originální a hravé publikace skládající se z pětadvaceti samostatných leporel pěti velikostí, tvořících dohromady důmyslnou skládačku na principu puzzle.
pro nejmenší

Czech Advent Calendar

808 Kč
718 Kč
101 věcí k hledání a nalepování - Farma - 11%

Objevuj předměty a zvířata z farmy. Čeká tě víc než 101 obrázků - některé k hledání, jiné k dolepení. Vyřešíš úkoly a naučíš se vše správně pojmenovat.

pro nejmenší

101 věcí k hledání a nalepování - Farma

80 Kč
71 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>