Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
druhý stupeň

Český, česká, české - 20%

České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší vlajky?

druhý stupeň
Ukázky

Český, česká, české

199 Kč
159 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
druhý stupeň
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Má druhá šance - 20%
Co byste dělaly, kdyby vás kluk, do kterého jste bláznivě zamilované, viděl jen jako svou nejlepší kamarádku? Sedmnáctiletá Lorn je basketbalová hvězda, ale v lásce je naprosto nesmělá, a proto Theo nemá o jejích pocitech ani ponětí.
druhý stupeň
Ukázky

Má druhá šance

279 Kč
223 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
druhý stupeň
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Pozdě bycha honiti - 20%
(2x)

Zábavné zpracování důležitých jazykových záludností. Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.

druhý stupeň
Ukázky

Pozdě bycha honiti

209 Kč
167 Kč
Robinson Crusoe - 20%
Světoznámý dobrodružný román o osudech trosečníka Robinsona vystaveného životní zkoušce v těžkých podmínkách na opuštěném ostrově, kde začíná jeho zápas o přežití...
druhý stupeň
Ukázky

Robinson Crusoe

149 Kč
119 Kč
S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek - 20%
Cvičebnice češtiny jako gamebook? To tu ještě nebylo! Vydejte se do tajemného zámku a prozkoumejte ho od sklepa až po střechu. Cestu vám budou otevírat správné odpovědi, ale nezoufejte, když se spletete.
druhý stupeň
Ukázky

S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek

169 Kč
135 Kč
Tereza, etiketa pro dívky - 20%
Tereza je obyčejná šestnáctiletá holka, která se seznámí na Facebooku s klukem o něco starším, a společně prožívají všechny situace, do kterých se dostávají mladí lidé jejich věku. Řeší svůj vztah, rozchody a návraty, ale i chování k rodičům, ke kamarádům, učí se základům chování v restauraci…
druhý stupeň
Ukázky

Tereza, etiketa pro dívky

179 Kč
143 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
druhý stupeň
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2 - 20%
Nudí se občas Vaše dítě v hodinách matematiky nebo prvouky? Pracuje rádo s čísly, je v myšlení, matematice a znalostech napřed oproti vrstevníkům? Podpořte jeho nadání a nabídněte mu knihu plnou zábavných úkolů, které jeho talent posílí a rozvinou.
druhý stupeň
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>