Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
osobní rozvoj

Autenticita - 20%
Snahou žít autenticky se v životě nezbavujeme bolesti, strachu, truchlení či smutku, ale získáváme možnost nacházet smysl v tom, co děláme, co cítíme a jak se chováme. Žijeme-li autenticky, jsme schopni lépe snášet těžkosti a překážky.
osobní rozvoj
Ukázky

Autenticita

269 Kč
215 Kč
Lidé lži - 20%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidé lži

269 Kč
215 Kč
Srdce šamana - 20%
Pradávná moudrost andských léčitelů pro současný život.
osobní rozvoj
Ukázky

Srdce šamana

220 Kč
176 Kč
Kniha radosti - 20%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj
Ukázky

Kniha radosti

198 Kč
158 Kč
Hluboká práce - 20%
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
osobní rozvoj
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
191 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 20%
(3x)
Strhující, nenahraditelná příručka vyjednávacích technik, vybroušených během zajímavé kariéry Chrise Vosse, který začínal jako pochůzkář v ulicích Kansasu, aby se později na desítky let stal hlavním vyjednavačem FBI s únosci.
osobní rozvoj
Ukázky

Nikdy nedělej kompromis

259 Kč
207 Kč
Pečuj o své démony - 20%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj
Ukázky

Pečuj o své démony

195 Kč
156 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
osobní rozvoj
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Proč se mnou nemluvíš?! - 20%
Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu?

osobní rozvoj
Ukázky

Proč se mnou nemluvíš?!

161 Kč
129 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
osobní rozvoj
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 142 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>