Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
zdraví a životní styl

Nemocná Amerika - 20%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
zdraví a životní styl
Ukázky

Nemocná Amerika

149 Kč
119 Kč
Probuďte v sobě sílu mocného léčitele - 20%
Vydejte se na fascinující cestu za poznáním neuvěřitelných schopností svého těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Probuďte v sobě sílu mocného léčitele

254 Kč
203 Kč
Umění být zdráv - 20%
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

zdraví a životní styl
Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
223 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Divoká síla - 20%
Jako žena jste kódována k síle a cesta uvedomení si bohatosti a krásy této síly – vaší Divoké síly – se nachází v rytmu a promenách vašeho menstruačního cyklu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Divoká síla

235 Kč
188 Kč
Jóga podle čaker - 20%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga podle čaker

467 Kč
374 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

zdraví a životní styl
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
zdraví a životní styl
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>