Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
rodina a dítě

Zábavné čtení (nejen) pro dyslektiky - 20%
Čtení by mělo být příjemným prožitkem. Ne všichni ale dokáží s lehkostí „hltat“ jedno slovo za druhým. Naopak, aby z textu získali informace, musejí překonávat překážky. Kniha, kterou držíte v ruce, je určena dětem od 7 let; zejména těm, kteří mají problémy se čtením a s vnímáním obsahu čteného textu.
rodina a dítě
Ukázky

Zábavné čtení (nejen) pro dyslektiky

199 Kč
159 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
rodina a dítě
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
rodina a dítě
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Malované křížovky a osmisměrky pro prvňáky a druháky - 20%
Jak si procvičit abecedu a čtení? Nejlépe hrou! Luštění, hádání a malování je jedna velká hra, která zaplnila tuto vesele ilustrovanou knížku. Malí školáci v ní najdou patnáct rozmanitých kapitol plných křížovek, osmisměrek a obrázkového luštění.
rodina a dítě
Ukázky

Malované křížovky a osmisměrky pro prvňáky a druháky

203 Kč
162 Kč
Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout a zahrát si s nimi divadlo.
rodina a dítě
Ukázky

Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá

99 Kč
79 Kč
Základní učebnice pedagogiky - 20%
Vzhledem k odlišnému charakteru uvedených pedagogických věd se jednotlivé části učebnice od sebe poněkud liší způsobem zpracování. Ve všech se ale autoři snažili o navázání dialogu se čtenářem – ať už to bude student, či učitel.
rodina a dítě
Ukázky

Základní učebnice pedagogiky

297 Kč
238 Kč
Hovory s porodní bábou - 20%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Hovory s porodní bábou

128 Kč
102 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
rodina a dítě
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
rodina a dítě
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Vychovatelství - 20%
Tato publikace provede studenty i ostatní čtenáře teoretickými základy oboru VYCHOVATELSTVÍ.
rodina a dítě
Ukázky

Vychovatelství

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>