Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
medicína

Medicínské právo - co a jak - 20%
Publikace obsahuje souhrn praktických rad, jak řešit problémové situace, na co si dát pozor a čeho se vyvarovat v běžné lékařské praxi, při řízení zdravotnického zařízení nebo provozování soukromé lékařské praxe.
medicína
Ukázky

Medicínské právo - co a jak

130 Kč
104 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Psychiatrické minimum - 20%
(1x)
Kniha přibližuje čtenářům obor psychiatrie.
medicína
Ukázky

Psychiatrické minimum

297 Kč
238 Kč
Řízení rizik při poskytování zdravotních služeb - 20%
Jste v řídící funkci ve zdravotnickém zařízení — nemocničním nebo ambulantním? Studujete zdravotnický management? Pak bez této publikace nemůžete obstát!
medicína
Ukázky

Řízení rizik při poskytování zdravotních služeb

339 Kč
271 Kč
Tuberkulóza - 20%
Páté vydání učebního textu obsahuje základní poznatky týkající se epidemiologie, diagnostiky, diferenciální diagnostiky a léčby tuberkulózy. Text je určen posluchačům lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Tuberkulóza

100 Kč
80 Kč
Vývojová psychologie - 20%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína
Ukázky

Vývojová psychologie

390 Kč
312 Kč
Císařský řez - 20%
V mnoha zemích světa se dnes alespoň jedno dítě ze čtyř rodí císařským řezem. Toto je první kniha, která se zabývá všemi klíčovými otázkami spojenými s tímto zákrokem.
medicína
Ukázky

Císařský řez

175 Kč
140 Kč
Molekulární genetika pro bioanalytiky - 20%
V oblasti molekulární genetiky lze od nástupu nového milénia pozorovat velké pokroky ve vyšetřovacích metodách. Stěžejními momenty tohoto rozvoje byly: dokončení projektu Lidský genom, aplikace čipové technologie a sekvenování nové generace.
medicína
Ukázky

Molekulární genetika pro bioanalytiky

240 Kč
192 Kč
Stručná anatomie člověka - 20%
Učební text Stručná anatomie člověka je výsledkem snahy autorů připravit stručnou učebnici velmi náročného oboru, která by poskytla základní orientaci a úvod do studia anatomie začínajícím studentům medicíny, ale zároveň podala znalosti anatomie.
medicína
Ukázky

Stručná anatomie člověka

200 Kč
160 Kč
Terapie chaosem - 20%
Kniha Terapie chaosem: Pokus o pochopení současné neklidné společnosti nabízí odlišné vnímání chaosu v lidském životě. Je třeba jej přestat vnímat jako negativní narušení panující harmonie, nesoucí s sebou pouze rozostření stávajících hranic.
medicína
Ukázky

Terapie chaosem

147 Kč
118 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>