Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2022
horory

Barva z kosmu
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory

Barva z kosmu

269 Kč
Berserk 2
(1x)
Guts nikdy nemá nouzi o protivníky – dokonce ani o takové, kteří se vracejí z mrtvých! Proti Černému šermíři totiž tentokrát stojí aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou.
horory

Berserk 2

269 Kč
Dítě tmy
Nová kniha českobudějovického autora Miroslava Pecha. Po knize Mainstream jeho druhý horor. Měla to být jen opuštěná továrna, která bude chátrat tak dlouho, až se rozpadne. A ten mladík, co se potuloval kolem, se nezdál nebezpečný...
horory

Dítě tmy

179 Kč
Hemživý chaos a jiné příběhy
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
Smyčka medúzy a jiné příběhy
Povídkový soubor, jenž jistě potěší všechny příznivce tohoto klíčového představitele moderního hororu.
horory

Smyčka medúzy a jiné příběhy

398 Kč
Temná věž III - Pustiny
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory

Temná věž III - Pustiny

333 Kč
Ústav
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory

Ústav

441 Kč
Záhada domu Marwicků
(1x)

Žiju vedle domu, kde straší. Začala jsem mít podezření, že je s gotickým domem něco v nepořádku, když jeho rodina prchla uprostřed noci, děti s křikem a matka uplakaná. Nikdy se nevrátili, aby si odvezli nábytek. Žádná rodina tam nezůstane dlouho.

horory

Záhada domu Marwicků

314 Kč
Živí mrtví 32: Odpočívej v pokoji
Konflikt ve Společenství se vystupňoval k horečnému vyvrcholení… Nastává konec veškerých pokusů o obnovení civilizace? Po šestnácti letech a milionech prodaných komiksů po celém světě čeká fanoušky šok, na který jen těžko mohli být připravení.
horory

Živí mrtví 32: Odpočívej v pokoji

404 Kč
Noční můry z temnot
Slavná sbírka kratičkých, ale o to děsivějších příběhů, duchařských historek, městských legend a strašidelných písniček a říkadel, které sesbíral americký spisovatel a folklorista Alvin Schwartz, je určena pro děti i dospělé.
horory

Noční můry z temnot

242 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>