Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2022
regionální literatura

České tradice a zvyky - 11%
Knížka představí tradiční české zvyky a obyčeje našich předků v průběhu celého roku.
regionální literatura

České tradice a zvyky

143 Kč
127 Kč
Jizerské hory známé i neznámé - 11%
Jizerské hory jsou rájem vnímavých tuláků i okouzlených výletníků, kteří přicházejí v každou roční dobu – v čase nastupujícího léta za rozkvetlými upolíny na Jizerku, na podzim za nádherou zlatě zbarveného listí bukových lesů a v zimě na běžkách do nekonečných bílých stop.
regionální literatura

Jizerské hory známé i neznámé

359 Kč
319 Kč
Karvinsko - 11%
Fotografická publikace Karvinsko subjektivní formou mapuje novodobou historii území dnešního okresu Karviná. Jejími tématy jsou hornictví, služby, bydlení, víra a smrt.
regionální literatura

Karvinsko

314 Kč
279 Kč
Křivoklátsko - 11%
(3x)
Úspěšný autor Tomáš Makaj navazuje na knihu "Brdy - 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst" a vydává se popisovat další turisticky velmi atraktivní území podél Berounky a v CHKO Křivoklátsko. Fotografický doprovod pořídil opět J. Vogeltanz.
regionální literatura
Ukázky

Křivoklátsko

269 Kč
239 Kč
Renesanční pitaval z Podbrdského kraje 3 - 11%
Středověk byl již minulostí. Šestnácté století přineslo do života českého království mnoho změn. Na trůn usedli první Habsburkové a nová doba vlila sebevědomí do žil celé společnosti – měšťanů, šlechty, duchovních i poddaných.
regionální literatura

Renesanční pitaval z Podbrdského kraje 3

269 Kč
239 Kč
Srdce Českého krasu - 11%
Kniha je určena těm, kdo chtějí pochopit širší souvislosti a podrobně poznat srdce Českého krasu, kraj neobyčejné přírody a historie.
regionální literatura

Srdce Českého krasu

539 Kč
479 Kč
Strašidelné Brno - 11%
Husí kůže zaručena! Patnáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy!
regionální literatura

Strašidelné Brno

269 Kč
239 Kč
Skály a lidé - 1.díl - Skály - 11%
Publikace Petra Hnyka vybočuje z vydavatelského standardu propagačních a průvodcovských brožurek či jiných, čistě komerčních publikací.
regionální literatura

Skály a lidé - 1.díl - Skály

621 Kč
552 Kč
Zůstaly jen vzpomínky - 11%
Autorčiny vzpomínky na život v Loukově nedaleko Semil a jeho okolí zachycují převážně její dětství a mládí, tedy dobu značně vzdálenou od doby napsání textu, přesto však obsahují až obdivuhodné detaily líčených událostí.
regionální literatura

Zůstaly jen vzpomínky

149 Kč
132 Kč
Boj o České Budějovice v letech 1618 - 1619
Na počátku 17. století dávali reprezentanti předního jihočeského královského města Českých Budějovic ostentativně najevo, že jejich obec ztělesňuje jeden z pilířů katolicismu v nábožensky rozštěpeném království.
regionální literatura

Boj o České Budějovice v letech 1618 - 1619

108 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>