Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
detektivky

Temná stezka - 20%
(10x)
Po svém posledním případu hledá Rebecka Martinssonová jen těžko cestu zpět k normálnímu životu. Třetí díl detektivní série.
detektivky
Ukázky

Temná stezka

229 Kč
183 Kč
Iluze - 20%
(5x)
Jediný způsob, jak ho dopadnout, je být o krok před ním. Když je nalezena kouzelnická bedna s tělem ženy probodaným meči, přizve si inspektorka Mina Dabiriová k podivnému případu konzultanta – známého mentalistu Vincenta Waldera.
detektivky
Ukázky

Iluze

424 Kč
339 Kč
Já jsem vrah - 20%
(1x)
Přímo v hlavě pachatele. True crime příběhy podle seriálového hitu z Netflixu. Byli odsouzení k smrti za vraždu – a nyní podávají přímé svědectví o svých zločinech.
detektivky
Ukázky

Já jsem vrah

319 Kč
255 Kč
Kočičí stopa - 20%
(1x)
Detektivové z oddělení vražd právě vyřešili vraždu řidiče dodávky známé tabákové společnosti...
detektivky
Ukázky

Kočičí stopa

269 Kč
215 Kč
Les víl - 20%
Je klidné červnové ráno po dešti, kouzelný les s kobercem svěže zelenkavého medvědího česneku ruší pouze muž ležící na zemi. Se sekerou v hlavě. Jde o antikrista z blízké vesnice, která si konečně oddychne.
detektivky
Ukázky

Les víl

149 Kč
119 Kč
Pád do tmy
(2x)
Madison Harperová byla odsouzena za zločin, který nespáchala. Teď je ale na svobodě a je odhodlaná zjistit, kdo ji do vězení dostal. Pátrání ji přivede za Natem Monroem. I on se totiž neprávem ocitl v cele, kde čekal na trest smrti za vraždu své snoubenky.
detektivky
Ukázky

Pád do tmy

219 Kč
Smrt přichází na prohlídku - 20%
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
detektivky
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
223 Kč
Záhada zmizelého šlechtice
Pan Tadeáš z Příhraz je povolán samotným Václavem II., aby se dostavil na hrad v Sadské. Vydává se tedy na cestu, na níž ho doprovází jeho sluha Vítek, zatímco velitel hradní posádky Jozífek zůstává na panství, aby ho chránil před řáděním lapků.
detektivky
Ukázky

Záhada zmizelého šlechtice

199 Kč
Vraždy v Cherringhamu - Smrt za úplňku - 20%
Místní pěvecký sbor nacvičuje pásmo koled. Do koncertu zbývají poslední týdny, když se stane ta nejhorší možná věc. Jedna ze zpěvaček zemře na následky těžké alergické reakce po pozření jednoho ze zákusků, které si sboristé nosili na zkoušky.
detektivky
Ukázky

Vraždy v Cherringhamu - Smrt za úplňku

159 Kč
127 Kč
Clona - 20%
(2x)

Holger Munch a Mia Krügerová – skvělý tým vyšetřovatelů je zpět! V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien (* 1969). Svou první divadelní hru napsal v jedenadvaceti letech, od té doby vedle dalších her vydal dva vysoce hodnocené romány: Pepsi Love (2001) a Speed k snídani (2009), natočil šest hudebních alb, věnuje se také výtvarnému umění a překládá Shakespeara. Jeho první detektivka V lese visí anděl (2013, č. 2015) se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii. Následně tento vrstevnatý a propracovaný detektivní román, v němž uvádí na scénu dvojici detektivů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, vyvolal obrovskou vlnu mezinárodního zájmu a již byl přeložen do více než třiceti jazyků. Druhý detektivní případ, který Holger s Miou vyšetřují v románu Sova (2015, č. 2016), se vyznačuje právě tak promyšlenou a napínavou zápletkou, ale navíc odhalí mnohé z osobního života obou hlavních hrdinů. Ve třetí knize s názvem Clona (2018, č. 2019) se osobní záležitosti vyšetřovatelů proplétají s případy více, než by si kterýkoli z nich přál…

detektivky
Ukázky

Clona

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 340 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 34 > >>