Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
humor

Další, prosím - 20%
Také doktor je jen člověk a má své oblíbené i neoblíbené pacienty. Autor s lehkostí a nadhledem líčí veselé i méně zábavné stránky práce obvodního lékaře, od rozlité moči až po trapné ticho.
humor
Ukázky

Další, prosím

229 Kč
183 Kč
Delegátka pod rouškou nejistoty - 20%

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy?

humor
Ukázky

Delegátka pod rouškou nejistoty

209 Kč
167 Kč
Deníček moderního fotra - 20%
(3x)
Když se měl Dominiku Landsman stát poprvé otcem, rozhodl se, že si založí blog, na němž by pravdivě – a toto slovo zdůrazněme! – popisoval strasti a slasti „obyčejného“ chlápka odvedle, jemuž se právě narodil syn.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra

209 Kč
167 Kč
Do hrobu si to nevemu - 20%
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

humor
Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
167 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná - 20%

Svět se řítí do záhuby, ale doktor Proktor se svými kamarády a vynálezy si ví vždycky rady! Dvojice kamarádů, zrzatý kluk Bulík a dobrosrdečná Líza, se se svým kumpánem, podivínským vynálezcem doktorem Proktorem opět pouštějí do nových dobrodružství. Tentokrát nejde o nic menšího než o konec světa.

humor
Ukázky

Doktor Proktor a konec světa. Možná

249 Kč
199 Kč
Konec starých časů - 20%
Konec starých časů je román Vladislava Vančury poprvé vydaný roku 1934 nakladatelstvím Melantrich. Jeho děj se odehrává krátce po roce 1918 na jihočeském zámku Kratochvíle.
humor
Ukázky

Konec starých časů

147 Kč
118 Kč
Jací jsou? - Řekové - 20%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Řekové

119 Kč
95 Kč
Malé překvapení: Tajný deník Hendrika Groena - 20%
Poklidný život dvou nizozemských důchodců, kteří se každý pátek scházejí na šachy, něco dobrého k jídlu a hlavně k pití, vykolejí docela malá holčička.
humor
Ukázky

Malé překvapení: Tajný deník Hendrika Groena

209 Kč
167 Kč
Nová životní kapitola Amy B. - 20%
Amy Bylerová je upracovaná, nedoceněná a (skoro) svobodná matka. Když se však objeví její (skoro) bývalý manžel, pronásledovaný pocitem viny, a nabídne se, že se o děti na nějaký čas postará, Amy váhá. Malá přestávka by jí prospěla, ale dokáže být bez dětí? A co si počnou děti bez ní? Zvládne se o ně jejich otec postarat? Nakonec se nechá přesvědčit a vyrazí z pensylvánského venkova na knihovnickou konferenci do města, které nikdy nespí. Do New Yorku.
humor
Ukázky

Nová životní kapitola Amy B.

305 Kč
244 Kč
Tajný deník Hendrika Groena - 20%
(2x)
Hendrik Groen je sice starý, ale sám nemá staré lidi rád. Ještě si chce na světě něco užít! Nechce jen popíjet slabý čaj a pěstovat muškáty, jako to dělají jeho vrstevníci. O svém životě v domově důchodců si píše deník, v němž odhaluje všechny své vzestupy a pády, například pokus o založení anarchistického klubu Staří-ale-ne-mrtví.
humor
Ukázky

Tajný deník Hendrika Groena

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 77 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>