Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
romantika

Trochu jiná slečna Bridgertonová - 20%
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
romantika
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
159 Kč
Bouřlivá noc - 20%
V okamžiku, kdy AJ Walsh uvidí do baru vcházet tu potetovanou sexy holku, v něm zaplane vášeň. Vždycky ho považovali za „milého“ muže – otvíral dveře, kupoval květiny a rozhodně s nikým nekončil v posteli jen na jednu noc.
romantika
Ukázky

Bouřlivá noc

209 Kč
167 Kč
Dej šanci mně - 20%
(1x)
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz... Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřeknu ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat...
romantika
Ukázky

Dej šanci mně

339 Kč
271 Kč
Dohoda s miliardářem - 20%
(1x)
Jsem princezna Freja. A až se stanu královnou… vdám se! Jenže je tu ten protivný španělský miliardář, Santiago, který se rozhodl u nás investovat. A od prvního okamžiku, kdy jsem ho uviděla, se vše změnilo.
romantika
Ukázky

Dohoda s miliardářem

69 Kč
55 Kč
Návrh - 20%
(4x)
Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml…
romantika
Ukázky

Návrh

339 Kč
271 Kč
Nepřítel, který mě zachránil - 20%
Poprvé uviděla jeho tvář, když ji vysypali ze srolovaného koberce, v němž se nechala propašovat do jeho země… A přesto ji ta tvář okouzlila. A ona zase učarovala jemu…
romantika
Ukázky

Nepřítel, který mě zachránil

69 Kč
55 Kč
Nesnesitelný vévoda - 20%
(1x)
Cassandra Pomfretová má jasné názory, které se nebojí vyslovit nahlas. Jenomže její příliš odvážná ústa způsobí pozdvižení a její zoufalý otec, v naději, že ji manžel zkrotí, rozhodne, že se její milovaná sestra neprovdá, dokud nebude pod čepcem ona.
romantika
Ukázky

Nesnesitelný vévoda

299 Kč
239 Kč
Nevinná léčka - 20%
(1x)
Harry je úspěšný chovatel závodních koní, tak trochu dobrodruh a zarytý svobodný mládenec, který rozhodně nemá v úmyslu nechat se chytit do léčky zvané manželství.
romantika
Ukázky

Nevinná léčka

219 Kč
175 Kč
Pokušení lorda Tintagela - 20%
(1x)
Po ztrátě svého nejlepšího přítele se Inigo chce pomstít těm, které viní z jeho smrti, a nezastaví se před ničím, aby hrozného Brenleyho dostal na kolena.
romantika
Ukázky

Pokušení lorda Tintagela

109 Kč
87 Kč
Poslední měsíční dívka - 20%
(1x)
Lizzy po rodinné farmě nikdy netoužila.
romantika
Ukázky

Poslední měsíční dívka

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 277 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 28 > >>