Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
psychologie pro každého

Asertivita v manželství a v rodině - 20%
S nadhledem, humorem a lehkostí představuje zkušený manželský poradce a osvědčený autor základy asertivity v kontextu manželství a rodiny. V laické psychologické literatuře snad nenalezneme frekventovanější téma, než je asertivita.
psychologie pro každého
Ukázky

Asertivita v manželství a v rodině

135 Kč
108 Kč
Krizová intervence pro praxi - 20%
Renomovaní čeští autoři se pokusili identifikovat jednotlivé kroky, které můžete při poskytování krizové intervence sledovat, a tak - krok za krokem - provázet klienta jeho krizí.
psychologie pro každého
Ukázky

Krizová intervence pro praxi

271 Kč
217 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
psychologie pro každého
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
psychologie pro každého
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Testy osobnosti 2 - 20%
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou.
psychologie pro každého
Ukázky

Testy osobnosti 2

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 125 položek
<< < 1 .. 11 12 13