Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
společenské vědy

Media life - 20%
Publikace předkládá ucelenou a originální koncepci „života v médiích“. Přestože člověk obvykle trvá na pojetí technologie jako něčeho, co je vůči životu vnější, média nejen reprodukují, ale i utvářejí svět, v němž žijeme.
společenské vědy
Ukázky

Media life

210 Kč
168 Kč
Na konci bezstarostnosti - 20%
Významný český politolog reaguje souborem originálních esejů na krizi Evropy a oslabení Západu a výzvy, před kterými stojí naše evropská společnost.
společenské vědy
Ukázky

Na konci bezstarostnosti

99 Kč
79 Kč
Předškolní pedagogika - 20%
Renomovaná česká autorka uvádí čtenáře do studia předškolní pedagogiky jako vědní disciplíny a seznamuje je s jejími teoretickými problémy. Kniha představuje základní zdroj ke studiu předškolní pedagogiky v odborné profesní přípravě pracovníků.
společenské vědy
Ukázky

Předškolní pedagogika

339 Kč
271 Kč
Základy teorie krizového managementu - 20%
Publikace je určena především studentům dvouoborového studia studijního oboru Ochrana obyvatelstva se zaměřením na vzdělávání na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
společenské vědy
Ukázky

Základy teorie krizového managementu

130 Kč
104 Kč
Nové mocnosti globálního Jihu - 20%
Předkládaná kniha se věnuje fenoménu nastupujících mocností globálního Jihu, jejichž emancipace jsme svědky od konce studené války.
společenské vědy
Ukázky

Nové mocnosti globálního Jihu

149 Kč
119 Kč
Revoluční ekonomie: O systému a lidech - 20%
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.
společenské vědy
Ukázky

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

98 Kč
78 Kč
Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí - 20%
(1x)
Kniha přináší informaci o těch, kteří ztratili své zázemí nebo je dokonce nikdy nezískali. Je o jejich životě na ulici i před ním, o jejich přístupu k různým problémům, s nimiž se museli vypořádat - a leckdy se jim to ani nepodařilo.
společenské vědy
Ukázky

Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí

220 Kč
176 Kč
Cesty za smyslem literárního díla - 20%
Publikace obsahuje vybrané studie a články literárního vědce Milana Jankoviče. Tématem studií je zejména otázka po smyslu literárního díla a jeho vnímání či opakované promýšlení Mukařovského konceptu sémantického gesta.
společenské vědy
Ukázky

Cesty za smyslem literárního díla

190 Kč
152 Kč
Sociální gerontologie - 20%
Publikace volně navazuje na monografii Sociální gerontologie – úvod do problematiky a přináší jak nové, tak navazující informace ze sociální gerontologie pro praktické lékaře, lékaře v dlouhodobé péči, ale i pro další zdravotnické pracovníky.
společenské vědy
Ukázky

Sociální gerontologie

339 Kč
271 Kč
Denuklearizace Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu - 20%
Práce z pera experta na politický a bezpečnostní vývoj zemí bývalého Sovětského svazu rekonstruuje nejdůležitější momenty jaderného odzbrojení tří postsovětských republik.
společenské vědy
Ukázky

Denuklearizace Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 159 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>