Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
dům a zahrada

Včelí produkty mýtů zbavené - 11%
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
dům a zahrada

Včelí produkty mýtů zbavené

252 Kč
224 Kč
Z lovce společníkem - 11%
Psi loveckých plemen se dají snadno vycvičit k tomu, pro co byli vyšlechtěni, ale se zvládáním běžných situací, ve kterých se mohou ocitnout při každodenním provozu, to už může být těžší, a to i přes jejich společenskou povahu.
dům a zahrada

Z lovce společníkem

314 Kč
279 Kč
Život podle feng šuej - 11%
V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie.
dům a zahrada

Život podle feng šuej

395 Kč
351 Kč
Trénink je v hlavě - 11%
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
dům a zahrada

Trénink je v hlavě

359 Kč
319 Kč
Akvárium - 11%
Akvárium nabízí úchvatné pohledy na život pod vodou a dodává vašemu bytu jedinečnou atmosféru. Co může být zábavnějšího než pozorovat zářivě pestré rybičky při jejich nejrůznějších neutuchajících aktivitách?
dům a zahrada

Akvárium

143 Kč
127 Kč
Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
dům a zahrada

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Zakrslý králík - 11%
Zakrslí králíci potřebují společnost, chtějí hrabat, schovávat se a mít dostatek pohybu. Navíc milují pestré krmení. Pokud jim to všechno poskytnete, budete bohatě odměněni překvapivým nahlédnutím do králičího života.
dům a zahrada

Zakrslý králík

143 Kč
127 Kč
Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
dům a zahrada

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Jak porozumět řeči psího těla - 11%
Dobrý vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit pouze na základě správně fungující komunikace – k tomuto závěru došla Rosie Lowryová po třiceti letech praxe a studia v oblasti výcviku a řešení problémového chování psů.
dům a zahrada

Jak porozumět řeči psího těla

233 Kč
207 Kč
Německý ovčák - 11%
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
dům a zahrada

Německý ovčák

116 Kč
103 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 168 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>