Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
psychologie

Jak sbalit ženu 2.0 - 20%
(3x)
Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebnicí.
psychologie
Ukázky

Jak sbalit ženu 2.0

189 Kč
151 Kč
Poznej svůj cíl - 20%
(3x)
Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie
Ukázky

Poznej svůj cíl

130 Kč
104 Kč
Psychologie 2. díl - 20%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
psychologie
Ukázky

Psychologie 2. díl

195 Kč
156 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
psychologie
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Víme si rady s duchovními potřebami nemocných? - 20%
Iniciátorka a propagátorka hospicového hnutí v České republice - MUDr. Marie Svatošová - je bestselleristkou Karmelitánského nakladatelství.
psychologie
Ukázky

Víme si rady s duchovními potřebami nemocných?

152 Kč
122 Kč
Asertivita v manželství a v rodině - 20%
S nadhledem, humorem a lehkostí představuje zkušený manželský poradce a osvědčený autor základy asertivity v kontextu manželství a rodiny. V laické psychologické literatuře snad nenalezneme frekventovanější téma, než je asertivita.
psychologie
Ukázky

Asertivita v manželství a v rodině

135 Kč
108 Kč
Dramaterapie - 20%
edinečná publikace na českém trhu, která vychází už ve čtvrtém vydání, je nejen vynikajícím textem pro studenty psychologie, speciální pedagogiky a příbuzných oborů, ale i zajímavým nahlédnutím do jedné z technik arteterapie pro laickou veřejnost.
psychologie
Ukázky

Dramaterapie

310 Kč
248 Kč
Krizová intervence pro praxi - 20%
Renomovaní čeští autoři se pokusili identifikovat jednotlivé kroky, které můžete při poskytování krizové intervence sledovat, a tak - krok za krokem - provázet klienta jeho krizí.
psychologie
Ukázky

Krizová intervence pro praxi

271 Kč
217 Kč
Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
psychologie
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Předčasná ejakulace - 20%
Předčasná ejakulace je po poruchách erekce druhá nejčastější sexuální porucha. Trpí jí zejména mladší muži a dokáže velmi znepříjemnit sexuální život nemocného, ale i jeho partnerky.
psychologie
Ukázky

Předčasná ejakulace

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 170 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>