Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
rodina a dítě

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
rodina a dítě
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Toho dna se dotýkám už málo
Kniha Toho dna se dotýkám už málo přináší životní příběhy lidí se zkušeností s poruchami příjmu potravy, kteří se zotavili nebo uzdravili. Motivací literární redaktorky a editorky Martiny Lupínkové byla vlastní zkušenost s poruchou příjmu potravy.
rodina a dítě

Toho dna se dotýkám už málo

930 Kč
Kuchařka pro děti - 11%
Pestrá rodinná kuchařka od vítěze soutěže MasterChef Česko 2020. Nešahej na ten nůž, nezapínej to, dávej bacha… Tyhle hlášky v kuchyni slýchá skoro každé dítě.
rodina a dítě

Kuchařka pro děti

314 Kč
279 Kč
Mé první roky - 11%
Deník miminka Mé první roky vám umožní sledovat nejvýznamnější okamžiky nejen z prvních let života vašeho děťátka. Lepte fotky, zapisujte si vzpomínky a vytvořte tak jedinečnou knihu, kterou budete s láskou listovat.
rodina a dítě

Mé první roky

494 Kč
439 Kč
Nasraná máma 2 - 11%
Porodila jsem. Události rázem nabraly nečekaný spád. Bum, prásk, dítě a k němu nepřeberné množství informací. Můj mozek hlásí ihned v prvních hodinách přetížení. Kdo mohl čekat, že toho bude tolik. Je to dítě! Není to urychlovač částic.
rodina a dítě

Nasraná máma 2

441 Kč
392 Kč
500 veselých aktivit

Obrázkové sešity plné veselých omalovánek, doplňovaček, početních úkolů, luštěnek a rébusů nabízí všem dětem spoustu zábavy.

Titul 500 zábavných aktivit je určen šikovným a zvídavým dětem, které baví luštit hlavolamy a rébusy.

rodina a dítě

500 veselých aktivit

89 Kč
Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
rodina a dítě
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat - 11%
Kniha Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat, je populárně naučnou knihou, která vás provede těmi nejvýznamnějšími obdobími v životě dítěte.
rodina a dítě
Ukázky

Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat

251 Kč
223 Kč
101 věcí k hledání a nalepování - Farma - 11%

Objevuj předměty a zvířata z farmy. Čeká tě víc než 101 obrázků - některé k hledání, jiné k dolepení. Vyřešíš úkoly a naučíš se vše správně pojmenovat.

rodina a dítě

101 věcí k hledání a nalepování - Farma

80 Kč
71 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 725 položek
1 2 3 .. 73 > >>