Nejprodávanější tituly - listopad 2022
magie

Velká kniha magie
Velká kniha magie je rozdělena do devíti kapitol, které se věnují nejdůležitějším oblastem bílé magie.
magie

Velká kniha magie

359 Kč
Zlatá kniha moudrosti
V edici Horev jako další svazek vychází kniha Františka Bardona s názvem Zlatá kniha moudrosti. Tento titul je určen hlavně pokročilým žákům a vedoucím hermetických kroužků, aby si v ní a díky ní mohli upřesnit své poznání.
magie

Zlatá kniha moudrosti

270 Kč
Základy praktické magie
(1x)
Dnes již klasické dílo hermetických věd, literatury vztahující se k tajným učením o podstatě a příčinách věcí, určených pouze zasvěceným, mapuje danou oblast od základních pojmů, jakými je definice magie.
magie
Ukázky

Základy praktické magie

159 Kč
Služba duchovního člověka
Titul Služba duchovního člověka (1802) je posledním Saint-Martinovým dílem. Je skutečným breviářem duchovního člověka, který touží dosáhnout vnitřní proměny a odložit zbytečný balast informací, jimiž ho zahrnuje dnešní svět.
magie

Služba duchovního člověka

675 Kč
Sexual Mysteries
Kniha "Sexual Mysteries" obsahuje obě známé studie Pierra de Lasenic o sexuální magii. Nový anglický překlad zahajuje ediční řadu, která otevře poklad českého hermetismu světové veřejnosti.
magie

Sexual Mysteries

405 Kč
Bílá magie
Tato kniha je určena těm, které zaujaly Rituály bílé magie, jež podávají rozsáhlé odkazy na magické práce, a kteří se chtějí svými znalostmi a schopnostmi sami účastnit na „díle stvoření“ – na uzdravování naší nemocné země.
magie

Bílá magie

268 Kč
Živlová magie
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
magie

Živlová magie

144 Kč
Kniha kouzel
Kouzlení a čarování pozvolna vstoupilo do našich životů a nejedna moderní žena i nejeden úspěšný muž napomáhají příznivému průběhu svého žití kouzly. Ale jak to vlastně funguje?
magie

Kniha kouzel

169 Kč
Magie ve středověku
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
magie

Magie ve středověku

253 Kč
Magický svět
Autorovo nejslavnější, dnes již klasické dílo rekonstruuje „magický věk“ jako moment vývoje dějin ducha.
magie

Magický svět

322 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>