Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
osobní rozvoj

Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
osobní rozvoj
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Firemní vzdělávání - 20%
Zabýváte se ve své profesi, či při svém studiu vzděláváním pracovníků ve firmě? Máte na starost rozvoj pracovníků a hledáte možné a vhodné cesty pro co nejlepší postup tvorby strategie firemního vzdělávání?
osobní rozvoj
Ukázky

Firemní vzdělávání

246 Kč
197 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
osobní rozvoj
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Tým snů - 20%
Každý tým je jiný. V jednotlivých týmech nejdete lidi s různými zkušenostmi a potřebami. Liší se dokonce i ve stanovených cílech. Jsou však pravidla, která platí pro všechny týmy bez ohledu na specifické odlišnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Tým snů

169 Kč
135 Kč
Testy osobnosti 2 - 20%
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou.
osobní rozvoj
Ukázky

Testy osobnosti 2

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 225 položek
<< < 1 .. 21 22 23