Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022
naučné

Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Tvary - Moje první samolepky - 11%
Tato knížka se samolepkami může být pro vaše dítě vstupní branou do světa hravé kreativity - je určena především těm úplně nejmenším dětem.
naučné

Tvary - Moje první samolepky

161 Kč
143 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
naučné

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
naučné

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky - 11%
V této přehledné příručce najdete prakticky uspořádaný přehled české gramatiky. Obsahuje vše od abecedy, vyjmenovaných slov, informací o dělení hlásek, psaní i/y, velkých písmen i písmene ě, psaní ú/ů a i/í, ale i vše o podstatných jménech.
naučné

Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
naučné

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

naučné
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Zábavný pravopis - 11%
Luštění s procvičováním párových souhlásek a vyjmenovaných slov pro školáky od 8 let.
naučné

Zábavný pravopis

179 Kč
159 Kč
Pirátská nauka - 11%
V pěti poutavých příbězích budou čtenáři na pirátských lodích brázdit moře a oceány. Během dobrodružné cesty poznají život pobřežních pirátů, budou svědky přepadení lodi v Karibiku, seznámí se s korzáry, půjdou po stopách starého pirátského pokladu a...
naučné

Pirátská nauka

168 Kč
150 Kč
Šikovné básničky pro kluky a holčičky - 11%
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
naučné

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 264 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>