Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
ostatní

Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
ostatní
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Život v napětí a míru - 20%
(2x)
Soubor vzpomínek a příběhů pražského rodáka žijícího v Kanadě. Životní vzpomínky (předválečný život za první republiky, holokaust, emigrace) doplňují příběhy z autorovy lékařské praxe.
ostatní
Ukázky

Život v napětí a míru

40 Kč
32 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
ostatní
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Skládané hvězdy na okna - 20%
(1x)
Výtvarná technika popsaná v knize je zaměřena na práci s průsvitným pergamenovým papírem. Dává nám možnost vstoupit do hry světla a stínů, barevnost papírů přináší do interiéru silné umocnění jasu a radosti.
ostatní
Ukázky

Skládané hvězdy na okna

157 Kč
126 Kč
Tkaní na rámu - 20%
Autorka v knize popisuje techniku výroby textilií, která je stará více, než několik tisíc let. Popsaná technika ručního tkaní je stále využívána nejen v rámci amatérských aktivit, ale též při tvorbě uměleckých předmětů.
ostatní
Ukázky

Tkaní na rámu

254 Kč
203 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
ostatní
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
ostatní
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Tepelné čerpadlo pro váš dům - 20%
Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
ostatní
Ukázky

Tepelné čerpadlo pro váš dům

135 Kč
108 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
ostatní
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 279 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>