Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
osobnosti a osudy

Náruč plná vřesu - 20%
Deník skauta Jana Zábrany začíná verši z dubna 1947 pod dojmem velikonočního táboření se svým skautským oddílem. Kníha kromě pravděpodobně úplně prvních Zábranových básnických pokusů obsahuje i zápisky z humpoleckého junáckého oddílu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Náruč plná vřesu

20 Kč
16 Kč
Muž bez tváře - 20%
(1x)
Fascinující vyprávění o Putinově vzestupu a vládě je vynikajícím dílem žurnalistické literatury a českému čtenáři přinese nejedno překvapení.
osobnosti a osudy
Ukázky

Muž bez tváře

215 Kč
172 Kč
Nezapomeňte - 20%
Společnost Post Bellum ve sbírce Paměť národa dokumentuje osudy, na které se zapomnělo či zapomenout mělo, a vypráví je dál.
osobnosti a osudy
Ukázky

Nezapomeňte

194 Kč
155 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 20%
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
osobnosti a osudy
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
223 Kč
Do hrobu si to nevemu - 20%
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

osobnosti a osudy
Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
167 Kč
Gott - 20%
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
osobnosti a osudy
Ukázky

Gott

289 Kč
231 Kč
Letenka do neznáma - 20%
(2x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
osobnosti a osudy
Ukázky

Letenka do neznáma

219 Kč
175 Kč
Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Tantrická Kálí - 20%
V Tantrické Kálí autor představuje mytologii, praktiky a rituály uctívání Kálí v tantrické tradici Kaula v rámci kašmírského šivaismu. Odhaluje praktiky Vamačáry (Vamachara) běžně známé jako Cesta levé ruky, ale přesněji přeloženo jako Cesta Šakti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tantrická Kálí

150 Kč
120 Kč
Psaní na hladině vody - 20%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
osobnosti a osudy
Ukázky

Psaní na hladině vody

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>