Nejprodávanější tituly - listopad 2022
psi

Štěkání - 11%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
psi

Štěkání

152 Kč
135 Kč
Výcvik psů loveckých plemen - 11%
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
psi

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
279 Kč
Černý Bert - příběhy ze života nehorázně spokojeného psa - 11%
(1x)
S Bertem vám nuda nikdy nehrozí. Doporučuje deset pejskařů z deseti.
psi
Ukázky

Černý Bert - příběhy ze života nehorázně spokojeného psa

350 Kč
311 Kč
Klik a klid - 11%
Když mají naši psi problémy s chováním, znamená to nepříjemná omezení pro náš i jejich život a Emma Parsonsová nabízí revoluční řešení pro všechny, kteří se s podobnými potížemi potýkají.
psi

Klik a klid

422 Kč
375 Kč
Hry a triky pro chytrého psa - 11%
Většina psích páníčků vnímá hru jako odměnu, kterou si se svým mazlíčkem zaslouží až po vydatném tréninku. Není však důvod výcvik a hru oddělovat – pokud víte, jak na to, muže být hra skvělým výcvikovým nástrojem.
psi

Hry a triky pro chytrého psa

314 Kč
279 Kč
První pomoc pro psy - 11%
Srozumitelný a komplexní průvodce zdravím vašeho psího kamaráda obsahuje jasné a stručné instrukce pro řešení akutních situací i všeobecné rady, co dělat, aby byl váš čtyřnohý společník v optimálním zdravotním stavu.
psi

První pomoc pro psy

314 Kč
279 Kč
Psí řeč - 11%
Tato veselá knížka se skvělými ilustracemi potěší každého pejskaře. Naučí vás rozpoznat a chápat jemné náznaky, kterými vaši psí kamarádi dávají v různých situacích najevo, jak se cítí.
psi

Psí řeč

161 Kč
143 Kč
Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
psi
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Dog frisbee - 11%
Dogfrisbee je flexibilní sport, protože se dá snadno upravit každému psovi na míru podle jeho zálib a schopností. Karin Actunová vás naučí, jak dovést sebe i psa k mistrovství tak, aby to upevnilo váš vzájemný vztah, pohodu a zdraví.
psi

Dog frisbee

269 Kč
239 Kč
Výchova a výcvik loveckého psa - 11%

Cesta ke spolehlivému pomocníkovi na lovu. „Myslivec bez psa, poloviční myslivec,“ říká se.

psi

Výchova a výcvik loveckého psa

530 Kč
471 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>