Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
psi

Psí řeč
Tato veselá knížka se skvělými ilustracemi potěší každého pejskaře. Naučí vás rozpoznat a chápat jemné náznaky, kterými vaši psí kamarádi dávají v různých situacích najevo, jak se cítí.
psi

Psí řeč

161 Kč
Trénink pro úpravu chování
Nezáleží na tom, jestli je problémové chování vašeho psa způsobované strachem, frustrací nebo agresivitou – pokud štěká, vrčí, skáče, tahá nebo utíká, tahle kniha vám poradí, jak ho toho zlozvyku zbavit, a to účinnými...
psi

Trénink pro úpravu chování

449 Kč
Dog frisbee
Dogfrisbee je flexibilní sport, protože se dá snadno upravit každému psovi na míru podle jeho zálib a schopností. Karin Actunová vás naučí, jak dovést sebe i psa k mistrovství tak, aby to upevnilo váš vzájemný vztah, pohodu a zdraví.
psi

Dog frisbee

269 Kč
Výchova a výcvik loveckého psa

Cesta ke spolehlivému pomocníkovi na lovu. „Myslivec bez psa, poloviční myslivec,“ říká se.

psi

Výchova a výcvik loveckého psa

530 Kč
Běhej se psem
Kompletní průvodce světem společného běhání se psy.
psi

Běhej se psem

332 Kč
Parson a Jack Russell Terriér
Nefalšovaný odvážlivec! Malý, ale neustále aktivní teriér vnese elán do vašeho každodenního života, protože jeho životní filozofií je změna, radost a napětí.
psi

Parson a Jack Russell Terriér

143 Kč
Z lovce společníkem
Psi loveckých plemen se dají snadno vycvičit k tomu, pro co byli vyšlechtěni, ale se zvládáním běžných situací, ve kterých se mohou ocitnout při každodenním provozu, to už může být těžší, a to i přes jejich společenskou povahu.
psi

Z lovce společníkem

314 Kč
Trénink je v hlavě
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
psi

Trénink je v hlavě

359 Kč
Jak porozumět řeči psího těla
Dobrý vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit pouze na základě správně fungující komunikace – k tomuto závěru došla Rosie Lowryová po třiceti letech praxe a studia v oblasti výcviku a řešení problémového chování psů.
psi

Jak porozumět řeči psího těla

233 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>