Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
politologie a politika

Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové vnější vlivy ovlivňující bezpečnost ČR a její bezpečnostní systém, na jeho postupné vytváření, politické, ekonomické, sociální, legislativní a demografické aspekty jeho fungování.
politologie a politika
Ukázky

Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy

250 Kč
200 Kč
Druhá derivace touhy III. - 20%
Třetí kniha trilogie úvah Druhá derivace touhy nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
politologie a politika
Ukázky

Druhá derivace touhy III.

168 Kč
134 Kč
Hovory v Lánech 5 - 20%
Pátý svazek knižní edice textů legendárních rozhlasových pořadů prezidenta republiky Václava Havla vybavený poznámkovým aparátem a rejstříkem.
politologie a politika
Ukázky

Hovory v Lánech 5

99 Kč
79 Kč
Řecká tragédie - 20%
(1x)
Kniha Řecká tragédie odhaluje skutečné kořeny dluhové krize v Řecku. Vychází z historického, ekonomického a politického pozadí řeckého vývoje a řeckou krizi v mrazivé analýze ukazuje jako jeden z důsledků mocenského soupeření v Evropské unii.
politologie a politika
Ukázky

Řecká tragédie

100 Kč
80 Kč
Technologická past - 20%
Vynálezy můžou být pro lidstvo požehnáním. A pro člověka katastrofou. V roce 2013 všechna světová média vydala zprávu o závěrech odborného článku - téměř polovinu současných pracovních pozic prý může nahradit umělá inteligence.
politologie a politika
Ukázky

Technologická past

289 Kč
231 Kč
Volodymyr Zelenskyj - 20%
(3x)
V populárním seriálu ztvárnil roli učitele dějepisu, který se bizarní shodou okolností stal prezidentem Ukrajiny. V reálném životě se jím skutečně stal – a když přišla ruská invaze, dokázal sjednotit vlastní národ i desítky dalších států.
politologie a politika
Ukázky

Volodymyr Zelenskyj

279 Kč
223 Kč
Liberalismus - 0%
(1x)
Donald Trump je americký prezident, který se s nepokrytým pohrdáním vysmívá liberálním hodnotám. A není jediný: vyznavači neliberalismu stojí také v čele Itálie, Maďarska, Polska či Turecka. Co se vlastně stalo? Proč liberalismus ztratil podporu?
politologie a politika
Ukázky

Liberalismus

239 Kč
238 Kč
Mýtus silného vůdce - 20%
V této široce rozkročené práci o způsobech politického vedení politický historik Archie Brown zpochybňuje naše zakořeněné přesvědčení, že jedině silní lídři jsou také lídry úspěšnými a hodnými našeho obdivu.
politologie a politika
Ukázky

Mýtus silného vůdce

488 Kč
390 Kč
Práce - 20%
Bez práce nejsou koláče. Někdy to ale jde i bez nich. Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti.
politologie a politika
Ukázky

Práce

279 Kč
223 Kč
Vladař - 20%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž Niccolo Machiavelli definoval úspěšné metody vládnutí, odhalil mechanismy fungování moci a formuloval zásady pragmatické politiky. Spisovatel, diplomat a politik tak vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika
Ukázky

Vladař

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>