Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
romány

Morový testament
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
romány
Ukázky

Morový testament

199 Kč
Skleněná zahrada - 20%
Osamělá starší žena adoptuje dívku z dětského domova, které říkají Lastočka, tedy Vlaštovka. Ta pak objevuje mnohonárodnostní Kišinev, kde vyrůstá mezi ruskou, moldavskou, ukrajinskou a židovskou kulturou.
romány
Ukázky

Skleněná zahrada

199 Kč
159 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Emilka - 20%
(1x)
Život lidem nakládá, kolik unesou. Debutový román Ivany Fajnorové, který byste rozhodně neměli minout.
romány
Ukázky

Emilka

288 Kč
230 Kč
Krabička vzpomínek - 20%
(1x)
Poučení z minulosti nám dává naději na lepší budoucnost. Příběh dvou žen, které dělí tři generace, ale přesto jsou přítelkyně, a o tom, že během sta letech si pro vás život dokáže připravit všemožná překvapení.
romány
Ukázky

Krabička vzpomínek

382 Kč
306 Kč
Po bitvě je každý manžel generál
Lada i její manžel Luděk pracují jako lékaři ve venkovské nemocnici. Seznámili se spolu už během studií, hned po promoci se vzali, vychovávají dvě děti. Jejich manželství poklidně plyne a Ladě připadá, že to tak bude napořád.
romány
Ukázky

Po bitvě je každý manžel generál

189 Kč
Zeb - 20%
(3x)

Atraktivní příběh dvou povahově i společensky rozdílných a vyhraněných osobností je vyprávěn na pozadí současné americké reality.

Někdy se stane, že vás opravdový hrdina nechá, abyste se zachránili sami.

romány
Ukázky

Zeb

229 Kč
183 Kč
Na smrt - 20%
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

278 Kč
222 Kč
Kód růže
(1x)
Rok 1940. Zuří druhá světová válka a Británie se připravuje k boji s nacistickým Německem. V zámečku Bletchley Park je založeno speciální kryptografické pracoviště, kde se ty nejbystřejší hlavy učí dešifrovat tajné informace nepřátelských vojsk.
romány
Ukázky

Kód růže

299 Kč
Lvi na výsluní - 20%
Z Floriů se stala významná sicilská rodina: ovládají obchod, dopravu a nejdůležitější průmyslová odvětví. Působí v politice… Pokračování strhující ságy se soustředí na Ignazia Floria, jenž se ujímá rodinného impéria.
romány
Ukázky

Lvi na výsluní

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>