Nejprodávanější tituly - listopad 2022
mystika, kabala

Mystika a erós - 11%
V dějinách náboženství můžeme vysledovat vždy dva proudy: jeden by rád dospěl k Bohu tím, že se zříká sexuality a pěstuje askezi a zdrženlivost; druhý zakouší Boha prostřednictvím sexuality a erótu. Obě cesty zřejmě odpovídají lidské zkušenosti.
mystika, kabala

Mystika a erós

223 Kč
198 Kč
Sefer Jecira - 11%
(2x)
Nejstarší a nejmysterióznější z kabalistických textů.
mystika, kabala

Sefer Jecira

539 Kč
479 Kč
Okultismus Johna Dee - 11%
Ponořte se do života a díla Johna Deea, renesančního matematika a „kouzelníka královny Alžběty“! György E. Szőnyi přináší analýzu renesančního okultismu a jeho místa v evropských kulturních dějinách.
mystika, kabala

Okultismus Johna Dee

629 Kč
559 Kč
Pán návratů - 11%
Na základě sledování cykličnosti času a pozorování opakujících se jevů na obloze, především pak z pozorování babylónských astrologů, vzniklo učení o věčném návratu. Také numerologie zastává představu, že vše se děje rytmech a cyklech.
mystika, kabala

Pán návratů

359 Kč
319 Kč
Andělé světla - 6%
(1x)
Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo – a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.
mystika, kabala

Andělé světla

135 Kč
127 Kč
Kabala - 11%
Klíč k okultním tradicím Západu.
mystika, kabala

Kabala

224 Kč
199 Kč
Jak vypadá moje vlast po tomto životě - 11%
Kromě rad vysokých duchovních učitelů z nefyzické roviny bytí pro dobré zvládnutí pozemského života se seznámíte s jemnohmotnými životy v nadzemských sférách Země, Venuše, Marsu a podivuhodnými bytostmi obývající asteroid Sluneční soustavy.
mystika, kabala

Jak vypadá moje vlast po tomto životě

186 Kč
166 Kč
Wicca: První zasvěcení - 20%
(1x)
Kniha je stručným průvodcem základů moderního čarodějnictví, které vychází z pohanských kořenů. Jádro knihy tvoří autentická výpověď o čarodějnickém výcviku a o zasvěcení do tradice Wicca.
mystika, kabala
Ukázky

Wicca: První zasvěcení

99 Kč
79 Kč
Mistr Eckhart. Slovo věčnosti - 11%
(1x)
Kniha se věnuje tématu oproštění u Mistra Eckharta, středověkého teologa, a kazatele, "otce německé mystiky", který ve svém díle jedinečným způsobem spojuje středověkou teologickou tradici s hlubokou spirituální zkušeností mystické jednoty.
mystika, kabala

Mistr Eckhart. Slovo věčnosti

243 Kč
216 Kč
Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem - 11%
(1x)
Annick de Souzenelle kromě poutavého rozboru mnoha ženských i dalších biblických postav (Marie, Máří Magdalena, Marta, Lazar...) ukazuje, jak došlo k tomu, že Iša byla nahrazena Evou, vnější, biologickou ženou.
mystika, kabala

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>