Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
cizojazyčná

Summer of Caprice - 20%
Vančurovo Rozmarné léto v překladu do angličtiny od Marka Cornera.
Kniha neobsahuje ilustrace. Verze bez ilustrací
cizojazyčná
Ukázky

Summer of Caprice

200 Kč
160 Kč
Přítelkyně osamělých srdcí - 20%
(2x)
Bezesporu nejlepší román amerického prozaika Nathanaela Westa, který svým černým, groteskním viděním americké reality, podtrhujícím roli násilí, sexu a pocitu životního prázdna, ovlivnil celý proud autorů od Josepha Hellera a Kurta Vonneguta.
cizojazyčná
Ukázky

Přítelkyně osamělých srdcí

35 Kč
28 Kč
Pavouk - 20%
Magické povídky současníka Gustava Meyrinka, básníka fantastické grotesky. Postavy jeho příběhů jsou jedinou skutečností v nedefinovatelnosti a nevědomí lidského bytí vystaveného šílenství, sugesci a hrůze v obnažené realitě syrového života.
cizojazyčná
Ukázky

Pavouk

49 Kč
39 Kč
Behind the Lines Bugulma and Other Stories - 20%
V roce 1921, několik měsíců předtím, než Jaroslav Hašek začal psát Osudy dobrého vojáka Švejka, popisuje v cyklu Velitelem města Bugulmy své životní zkušenosti s revolučním Ruskem.
cizojazyčná
Ukázky

Behind the Lines Bugulma and Other Stories

270 Kč
216 Kč
Bílí lidé - 20%
Okultní novela adepta lóže "Zlatý Úsvit". Vynikající dílo, které‚ bylo znovuobjeveno v šedesátých letech našeho století díky knize "Jitro kouzelníků“.
cizojazyčná
Ukázky

Bílí lidé

49 Kč
39 Kč
Dva kavalíři z Verony / The Two Gentlemen of Verona - 20%
(1x)
Komedie plná zvratů o souboji mezi přátelstvím a láskou. Do pošetilého jednání "kavalírských" milenců pozoruhodně vstupují i dva sluhové a jeden pes. Ženy tu sice hrají prim, ale svému údělu se nevyhnou. Dvojjazyčné vydání.
cizojazyčná

Dva kavalíři z Verony / The Two Gentlemen of Verona

148 Kč
118 Kč
Everyday Spooks - 20%
Jedna z nejúspěšnějších českých beletristických knih šedesátých let minulého století,která se proslavila originální satirou namířenou na každodenní realitu v komunistickém Československu 50. a 60. let. Poprvé v anglické verzi.
cizojazyčná
Ukázky

Everyday Spooks

270 Kč
216 Kč
Král Lear / King Lear - 20%
Vrcholná Shakespearova tragédie o nevděčných a nelítostných dětech a dvou pošetilých starcích, z nichž jeden až ve slepotě prohlédne a druhý až v šílenství zmoudří. Bilingvní vydání.
cizojazyčná

Král Lear / King Lear

158 Kč
126 Kč
Othello, benátský mouřenín / Othello, the Moor of Venice - 20%
Hra o velkých vášních a malých lidských špinavostech přináší strhující příběh ďábelské intriky, která z čestného člověka udělá vraha milované ženy.Dvojjazyčné česko-anglické vydání textu divadelní hry.
cizojazyčná

Othello, benátský mouřenín / Othello, the Moor of Venice

158 Kč
126 Kč
Rosa alchemica - 20%
Okultní, poetické, romanticky laděné‚ povídky nositele Nobelovy ceny za literaturu. Soubor povídek Rosa Alchemica patří v kontextu básníkova díla k jeho nejmystičtějším pracím.
cizojazyčná
Ukázky

Rosa alchemica

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>