Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
romantika

Středomořská růže - 20%
Byla sladká jako cukroví, které pekla, a pichlavá uměla být jako růže, které tak milovala. Bylo tu ovšem to slůvko „milovala“. A Rafaelovi se, kdykoliv ho zaslechl, v hlavě rozezněly výstražné zvonky.
romantika
Ukázky

Středomořská růže

69 Kč
55 Kč
Svatba po sicilsku - 20%
Sehrát roli snoubenky panovačného miliardáře Danteho Moncady na jedné společensky velmi významné svatbě je na hony vzdálené skromnému životu, který Aislin vede. Avšak pro záchranu nemocného synovce udělá cokoliv.
romantika
Ukázky

Svatba po sicilsku

69 Kč
55 Kč
Svázaná přísahou - 20%
(1x)
Isabella má čtyřiadvacet hodin na to, aby se vdala, jinak přijde o své dědictví po otci!
romantika
Ukázky

Svázaná přísahou

69 Kč
55 Kč
Šejkova nevěsta - 20%
Šejk Karim udělá všechno pro to, aby zachránil své království – dokonce i unese nevěstu! Když princezna Galila, sestra šejka Zufara, odhalí nejtemnější tajemství jeho rodiny, nezbývá mu než ji svést a učinit z ní svou manželku.
romantika
Ukázky

Šejkova nevěsta

69 Kč
55 Kč
V labyrintu tajností - 20%
(1x)
Alex Golding musí za každou cenu zamezit svatbě svého švagra, který už je ženatý, a navíc s Alexovou sestrou čeká dítě. To se mu sice podaří, ale když uvidí jeho nevěstu, neodolá vášni, jakou v něm ta půvabná švadlena probudí.
romantika
Ukázky

V labyrintu tajností

109 Kč
87 Kč
Valčík za úplňku - 20%
(1x)
Nějakou chvíli to trvalo, než Lukasovi došlo, že ta mladá žena, která se vetřela na jeho večírek, je jiná než ta, jež zničila jeho bratra. Ale to už ji držel v náruči a vznášel se s ní na parketu!
romantika
Ukázky

Valčík za úplňku

69 Kč
55 Kč
Vdej se ještě dnes - 20%
(1x)
Trochu lehkomyslný, ale i duchaplně perlivý příběh odvěkého souboje ženy a muže.
romantika
Ukázky

Vdej se ještě dnes

179 Kč
143 Kč
Vykoupení Malcolma Sinclaira - 20%
(1x)
Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení.
romantika
Ukázky

Vykoupení Malcolma Sinclaira

199 Kč
159 Kč
Zamilované povídky - 20%
Říká se, že první láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pamatujeme jeho číslo. Hrdinové Zamilovaných povídek Michala Viewegha, Petry Soukupové nebo Petra Šabacha o tom vědí své – a hořkosladkými příběhy jistě v mnohých rozdmýchají nostalgii.
romantika
Ukázky

Zamilované povídky

179 Kč
143 Kč
Zničená - 20%
Nejsem typická dívka. Utíkala jsem tak dlouho před vzpomínkami, které mě pronásledovaly, až se deprese stala mou jedinou společnicí. Žila jsem v temnotě… dokud se Wes Michels nenabídl, že se stane mým světlem.
romantika
Ukázky

Zničená

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 369 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 37 > >>