Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
romantika

Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
Srdce jako led - 30%
Kníže Alexandr si na filmovém festivalu pozornost tisku očividně vychutnával. „Kdo je momentálně ženou vašeho srdce, kníže?“ zeptal se jeden z novinářů. Kníže se zadíval do davu a pohledem vyhledal náhodnou známost ze začátku večera.
romantika
Ukázky

Srdce jako led

30 Kč
21 Kč
Zimní láska - 30%
Slavnostní sál zámku Bellinghaus doslova zářil. Princezna Anja s uspokojením zkonstatovala, že silvestrovská party se letos opravdu vydařila.
romantika
Ukázky

Zimní láska

30 Kč
21 Kč
Ženské příběhy II.
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
romantika
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
Cena za rozkoš
(2x)
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
romantika
Ukázky

Cena za rozkoš

149 Kč
Sedmého sedmý - 30%
(1x)
Končí starý rok, začíná nový a v okamžiku, kdy odbíjí půlnoc, si Klára uvědomí, že letos oslaví její mladší dcera Simonka sedmé narozeniny.
romantika
Ukázky

Sedmého sedmý

169 Kč
118 Kč
Slíbal jí slzy - 30%

Bettina už seděla několik hodin u lůžka své malé přítelkyně Silke, která ležela bledá a nehybná na polštářích. Lékaři ji uvedli do umělého spánku, protože utrpěla těžké popáleniny a měla by nesnesitelné bolesti. Bettina plakala zoufalstvím....

romantika
Ukázky

Slíbal jí slzy

30 Kč
21 Kč
Dobrý manžel…který nemlsá - 30%
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Dobrý manžel…který nemlsá

149 Kč
104 Kč
Záměna
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 369 položek
<< < 1 .. 35 36 37