Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
pro děti a mládež

Odkaz lidské rasy - 20%
Umělá inteligence ovládla svět a mimozemská invaze Gorů prolomila obranu severní fronty. Nelítostná válka nyní probíhá po celé planetě.
pro děti a mládež
Ukázky

Odkaz lidské rasy

299 Kč
239 Kč
Barva draků - 20%
Ovládnout magii není snadné a Maggie si to moc dobře uvědomuje. Její schopnosti jsou nestálé a nevyzpytatelné a ona nemá nikoho, kdo by jí je pomohl zvládnout a umožnil tak splatit dluh, který se táhne jejím životem jako rudá čára.
pro děti a mládež
Ukázky

Barva draků

249 Kč
199 Kč
Bezvětrné město. Kniha první - 20%
(2x)
Vstupte do Hyperboreje, tajemného věžatého města rozděleného do sedmi úrovní.
pro děti a mládež
Ukázky

Bezvětrné město. Kniha první

289 Kč
231 Kč
Dopis pro krále - 20%
Už zítra má být mladý Tjuri pasován na rytíře krále Dagonauta. Ovšem pouze pokud noc před obřadem stráví v tichém bdění v kapli na kraji města. Tjuri dávnou tradici poruší a otevře dveře cizinci. Ten ho žádá, aby doručil tajný dopis Černému rytíři s bílým štítem.
pro děti a mládež
Ukázky

Dopis pro krále

269 Kč
215 Kč
Dračí dcera - 20%
(1x)
Draci z Arcosi zmizeli před sto lety i s jeho původními obyvateli.
pro děti a mládež
Ukázky

Dračí dcera

339 Kč
271 Kč
Družina zatracených - 20%
Cesta za dvanácti náramky započala. Jenže v zemi, kde se právě probudila nevyzpytatelná magie, je třeba vážit každý krok dvakrát. Saccarovu družinu složenou povětšinou z městské gardy a nezkušených chlapců, kteří nikdy nepřekročili práh města, drží pohromadě jen chatrná víra a slib mrtvého čaroděje.
pro děti a mládež
Ukázky

Družina zatracených

349 Kč
279 Kč
Fable - Mezi zloději - 20%
(1x)

Obstojí mladá dívka ve světě, kde se hraje podle mužských pravidel? Do svých sedmnácti let nepoznala Fable nic jiného než moře. Když ale její matka zemře v bouři a vlastní otec ji vysadí na nechvalně proslulém ostrově zlodějů, musí dívka začít bojovat o přežití.

pro děti a mládež
Ukázky

Fable - Mezi zloději

279 Kč
223 Kč
Koruna z kostí a zlata - 20%
(5x)
Poppy by ani ve snu nenapadlo, že někdy zažije lásku, jakou našla u prince Casteela. Chce si užívat svého štěstí, ale předtím se musí rozhodnout, jestli přijme korunu z kostí a zlata.
pro děti a mládež
Ukázky

Koruna z kostí a zlata

399 Kč
319 Kč
Krev a med - 20%

Dokud nás smrt nerozdělí! Druhý díl populární fantasy romance. Lou, Reid, Coco a Ansel prchají před čarodějným společenstvím, královstvím i církví – a nemají se kde ukrýt. Aby se jim podařilo zmizet před zástupy čarodějnic a jednotkami chasseurů, potřebují spojence.

pro děti a mládež
Ukázky

Krev a med

299 Kč
239 Kč
Netvoři a krásky - 20%
(3x)
Dvanáct nebezpečných příběhů plných záhad, magie a vzpurných srdcí. Každý se vine a klikatí jako řeka, aby odhalil pravdy plné varování i vítězství, pravdy, které osvobodí tak dlouho vězněná srdce, pravdy, které zkoumají život… a smrt.
pro děti a mládež
Ukázky

Netvoři a krásky

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>