Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
cestování

Globalizovaná Indie - 20%
Pamatuji tradiční Indii bez cizího zboží, aut a supermarketů. Pak nastala doba globalizace
cestování
Ukázky

Globalizovaná Indie

399 Kč
319 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
cestování
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
cestování
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Albánci - 20%
Chcete pochopit mentalitu Albánců? Pak je tato nová zábavná knížka právě pro vás! Dozvíte se, jací Albánci skutečně jsou, jaké mají zvyky a tradice, co je pro ně důležité, proč nepotřebují plánovat, nedají dopustit na šálek kávy a nicnedělání.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Albánci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Američané - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Američanů. Dočtete se podrobnosti z jejich každodenního života, čím žijí, čemu věří, jak funguje americká rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Američané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Češi - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Češi

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Číňané - 20%
Zábavný průvodce povahou Číňanů. Poznejte tento národ opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, s nadsázkou i pochopením. V knize se dočtete o jejich zvyklostech, zásadách a kultuře.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Číňané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Norové - 20%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Norové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Novozélanďané - 20%
Nový Zéland je pro většinu z nás neznámá exotická končina. Tato publikace vám pomůže obyvatelům Zélandu porozumět Zábavnou formou seznamuje s jejich životním stylem, hodnotami a tradicemi.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Novozélanďané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Skotové - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Skotů vás vážně i humornou formou seznámí s jejich životním stylem. Dozvíte se, jací Skotové jsou, jak se baví, jak funguje skotská rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Skotové

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>