Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022
společenské vědy

Prolomení hradeb dvojka - 11%
Bude islamizace celé Evropy dovršena ještě během této generace? Zůstane aspoň jeden stát, kde islám nebude státním náboženstvím? Na tyto a podobné otázky se autor snaží odpovědět v Prolomení hradeb dvojce.
společenské vědy
Ukázky

Prolomení hradeb dvojka

234 Kč
208 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
společenské vědy

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
10 největších omylů odpůrců kapitalismu - 11%
Kniha světoznámého autora Rainera Zitelmanna je jedinečná pro pochopení minulosti, současné společenské rozštěpenosti a pomáhá porozumět rizikům budoucnosti.
společenské vědy

10 největších omylů odpůrců kapitalismu

494 Kč
439 Kč
Metla našeho venkova! - 11%
(2x)
V roce 1927 Československo přijalo zákon č. 117/1927 „o potulných cikánech“. Tato právní norma prvorepublikovým policejním orgánům umožňovala z některých jednotlivců či skupin obyvatel učinit občany druhé kategorie.
společenské vědy

Metla našeho venkova!

356 Kč
317 Kč
Zločiny ve jménu vědy - 11%
Vědce považuje dnešní společnost většinou za ty „dobré“: jsou vzdělaní, odvážní a přicházejí s nápady a objevy, které mohou změnit naše životy k lepšímu.
společenské vědy

Zločiny ve jménu vědy

449 Kč
399 Kč
Helsinský efekt - mezinárodní zásady, lidská práva a zánik komunismu - 11%
Kniha Helsinský efekt Daniela Thomase je jako celek velmi srozumitelná, napsaná s hlubokou znalostí věci a rozhledem po celém komplexu helsinské problematiky.
společenské vědy

Helsinský efekt - mezinárodní zásady, lidská práva a zánik komunismu

311 Kč
276 Kč
Konec Československa - 11%
Symbolem konce federace se stala brněnská vila Tugendhat a mediální zkratky kolem rozhovorů, které v ní před třiceti lety probíhaly. Tugendhatem ale rozdělení skončilo, ne začalo.
společenské vědy

Konec Československa

179 Kč
159 Kč
Přežít nebo zemřít 2 - Jak přežít kolaps společnosti - 11%
Naše země, řízená naprostými politickými a ekonomickými diletanty, se momentálně nachází na velmi nebezpečné křižovatce, která se může stát konečnou pro mnoho našich občanů.
společenské vědy

Přežít nebo zemřít 2 - Jak přežít kolaps společnosti

359 Kč
319 Kč
Terorismus a radikalizace v České republice - 11%
Publikace pojednává o problematice terorismu a radikalizace v České republice a reaguje na aktuální trendy a události posledních let.
společenské vědy

Terorismus a radikalizace v České republice

449 Kč
399 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 11%
(3x)

Rusko očima českého zahraničního reportéra.

Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie.

společenské vědy

A odkud bych asi tak byl?

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 525 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 53 > >>