Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022
naučné

Čekání na Vánoce s Luckou, Jendou a Martínkem - 11%
Kniha plná receptů, návodů a hříček na vánoční čas. Ilustrátorka, kterou děti dobře znají z dětských časopisů, vytvořila pro děti a jejich rodiče barevnou, nádherně ilustrovanou knížku, s kterou mohou strávit celé vánoční, ale i předvánoční období.
naučné

Čekání na Vánoce s Luckou, Jendou a Martínkem

269 Kč
239 Kč
Traktory - 11%
(1x)
Chcete nahlédnout do kabiny i pod kapotu nejrůznějších typů traktorů?
naučné

Traktory

224 Kč
199 Kč
Vánoční knížka - 11%
(4x)
Malovaná knížka Terezy Říčanové, autorky Kozí knížky. Netradičně a přece citlivě vyprávěný příběh o Narození optikou sedmiletého děvčátka.
naučné

Vánoční knížka

134 Kč
119 Kč
Čtyřlístek pro malé školáky - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou především na děti od pěti do osmi let. Kniha volně navazuje na Čtyřlístek pro předškoláky. Děti budou při práci s touto edukační knihou prohlubovat zábavnou formou své tvořivé schopnosti.
naučné

Čtyřlístek pro malé školáky

134 Kč
119 Kč
Francouzská revoluce - 11%
Malé městečko nedaleko Paříže žilo i z jara roku 1793 poklidným životem a nic nenasvědčovalo tomu, že ve Francii zuří revoluce. Setkání s nejvzdělanějšími a nejpokrokovějšími dámami té doby bylo sice zajímavé, ale, upřímně, i trošku nudné.
naučné

Francouzská revoluce

224 Kč
199 Kč
Ježíšek - 11%
V dnešní záplavě Santa Clausů, vánočních skřítků a sobů české děti pomalu, ale jistě zapomínají na Ježíška.
naučné
Ukázky

Ježíšek

314 Kč
279 Kč
Kierkegaard a mořská panna - 11%
(1x)
Hluboko v moři, v korálovém paláci skrytém před lidskými zraky, žila princezna. Rodiče si jí vážili, zasnoubili s nejkrásnějším a nejsladším z mloků a byla prý nejšťastnější ze všech mořských panen. A přesto byla mladá princezna zoufalá...
naučné
Ukázky

Kierkegaard a mořská panna

233 Kč
207 Kč
Lesní zvířata: V životní velikosti - 11%
Stáli jste někdy tváří v tvář vlkovi? Zahleděli jste se hluboko do očí jelenovi nebo třeba lišce, jezevci, rysovi nebo snad divokému praseti a medvědovi? Ano, ve volné přírodě je to téměř nemožné, protože většina zvířat je velmi plachá.
naučné

Lesní zvířata: V životní velikosti

296 Kč
263 Kč
Mega dinosauři - 11%
Tato poutavá a zábavná kniha je plná zajímavostí o úžasném světě velkých dinosaurů, od hrozivého velociraptora a tyranosaura po obrněného ankylosaura či triceratopse.
naučné
Ukázky

Mega dinosauři

206 Kč
183 Kč
Pythagoras a velký útěk čísel - 11%

Jednička, dvojka, trojka a čtyřka utekly a vesmír se ocitl na pokraji chaosu. Pouze Pythagoras může obnovit harmonii světa tím, že číslům odhalí prastaré tajemství...!

naučné
Ukázky

Pythagoras a velký útěk čísel

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 264 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 27 > >>