Nejprodávanější tituly - listopad 2022
ostatní sporty

Ženy za zády - 11%
(1x)
Poprvé zazní životní příběhy žen, které stojí za úspěchy svých mužů. Výjimečných sportovních ikon a legend.
ostatní sporty

Ženy za zády

341 Kč
303 Kč
Bez frází 4 - 11%
Čtvrtá nálož inspirace od sportovních osobností. Pokračování žádané knižní série Bez frází, tentokrát s exkluzivním příběhem olympijské vítězky Mirky Topinkové Knapkové.
ostatní sporty
Ukázky

Bez frází 4

539 Kč
479 Kč
Spiráldynamik - 11%
Přirozenost stojí za tajemstvím úspěchu „bez bolesti v pohybu"! Největším nepřítelem přirozenosti jsou špatné pohybové návyky. Co jednou začalo špatným držením těla nebo nesprávnými návyky, z toho se po letech stává bolestivý problém.
ostatní sporty

Spiráldynamik

448 Kč
398 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

ostatní sporty

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Jak postavit monopost F1 - 11%
Britský konstruktér monopostů formule 1 Adrian Newey v autobiografii provede čtenáře svou fascinující pětatřicetiletou kariérou, během níž se podílel na designu a konstrukčních řešeních nejslavnějších modelů vozů F1.
ostatní sporty

Jak postavit monopost F1

674 Kč
599 Kč
Váňa: Dělám si, co chci! - 11%
Je živým symbolem Velké pardubické. Žokej Josef Váňa nejslavnější český dostih vyhrál osmkrát, poslední vítěznou jízdou krátce před svou šedesátkou navíc spustil v zemi regulérní Váňamánii. Je to muž se srdcem žokeje. Vždycky měl v sobě, co je třeba.
ostatní sporty

Váňa: Dělám si, co chci!

314 Kč
279 Kč
Didaktika plavání - 20%
Publikace, kterou připravil kolektiv autorů z katedry plaveckých sportů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, je určena pro posluchače studijních oborů tělesná výchova a sport a pro zájemce o plaveckou výuku.
ostatní sporty
Ukázky

Didaktika plavání

230 Kč
184 Kč
Na sever - 11%

Scott Jurek, živoucí legenda amerického i světového ultramaratonu, už měl léta nejlepších výkonů za sebou a cítil, že pomalu pohodlní.

ostatní sporty

Na sever

341 Kč
303 Kč
Stolní tenis - 11%
Kniha shrnuje teoretické základy pro zvládnutí optimální úderové a pohybové techniky stolního tenisu a principy při zatěžování hráčů v systematickém tréninku.
ostatní sporty

Stolní tenis

359 Kč
319 Kč
Bike manuál - 11%
Kniha je určena pro silniční, horská, městská i treková kola. Je nejlepší dostupnou příručkou na trhu pro údržbu kol a základní pomůckou každého cyklisty.
ostatní sporty

Bike manuál

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>