Nejprodávanější tituly - listopad 2022
sociologie

Odpočinek v neklidu - 11%
Spánek považujeme za samozřejmost. Nic není vzdálenější skutečnosti. Současná civilizace funguje v módu 24/7. Tento režim však koliduje s naší biologickou potřebou spánku a odpočinku.
sociologie
Ukázky

Odpočinek v neklidu

332 Kč
295 Kč
Práce - 11%
Proč vlastně pracujeme? Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti. Pracovat nebo si práci hledat je pro nás prý zkrátka přirozené.
sociologie

Práce

377 Kč
335 Kč
Proč si nerozumíme - 11%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
sociologie

Proč si nerozumíme

359 Kč
319 Kč
Návrat do Remeše - 11%
Kniha analyzuje příčiny třídní exkluzivity vzdělání, znalostí a kultury.
sociologie

Návrat do Remeše

270 Kč
240 Kč
Tekuté zlo - 11%
Pomocí precizní definice „tekutého zla“ podávají autoři jedinečnou diagnózu aktuální geopolitické situace v Evropě, která se vyznačuje vratkostí, nejistotou, permanentními změnami, politickým populismem a prohlubujícími se rozdíly napříč společností.
sociologie

Tekuté zlo

350 Kč
311 Kč
Mysl, já a společnost
Mysl, já a společnost byla sestavena Meadovými žáky po jeho smrti na základě záznamů autorových přednášek. Kniha, jež se stala jedním z významných děl v historii sociologie, sociální psychologie a filozofie, vychází v češtině poprvé.
sociologie

Mysl, já a společnost

134 Kč
Úvod do gerontologie - 20%
Učebnice Úvod od gerontologie se tematicky zaměřuje na aspekty stárnutí a stáří v co nejširším kontextu, ale především na podporu zdraví ve stáří, zdravé stárnutí a zdravotní politiku.
sociologie
Ukázky

Úvod do gerontologie

130 Kč
104 Kč
Kvalita v sociální práci a sociálních službách - 20%
(1x)
Publikace uceleně popisuje problematiku kvality v sociální práci a seznamuje čtenáře s možnými příležitostmi a riziky, které politika kvality v organizacích sociální práce přináší.
sociologie
Ukázky

Kvalita v sociální práci a sociálních službách

254 Kč
203 Kč
Člověk a strach - 11%
Kniha Člověk a strach vychází v edici Andrias, jejímž cílem je přinášet aktuální výsledky antropologického výzkumu na pracovištích Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy. Nepřímo navazuje na první publikaci ediční řady Evolvendi anthropologicae.
sociologie

Člověk a strach

171 Kč
152 Kč
Sociologie - 2%
(2x)
Elementární učební text, ve kterém autor definuje klíčová sociologická témata. Nové české vydání vychází z posledního, podstatně přepracovaného a rozšířeného rozšířeného anglického vydání z roku 2008.
sociologie
Ukázky

Sociologie

1 146 Kč
1 118 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>