Nejprodávanější knihy - listopad 2022
výchova a rodina

Julie mezi slovy
(1x)
Druhé, rozšířené vydání úspěšné a oceňované knihy o nelehkých zkušenostech dětství.
výchova a rodina
Ukázky

Julie mezi slovy

296 Kč
Absorbující mysl - 11%
(1x)
Povrchní vykladači někdy tvrdí, že základem montessoriovského přístupu je ponechat dítěti naprostou volnost a nikterak ho neomezovat.
výchova a rodina

Absorbující mysl

341 Kč
303 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Škola srdce(m) - 11%

Tuto knihu autor napsal s myšlenkou na všechny, kterým není jedno, jakou školu jejich děti navštěvují. Původně ale především na ty rodiče, kteří se rozhodli zapsat své děti na waldorfskou školu nebo kteří o tom uvažují.

výchova a rodina

Škola srdce(m)

205 Kč
182 Kč
Trénink empatie u dětí - 11%
Žijeme v době, která je plná podnětů, takže člověk neví, co má dělat dřív. Žijeme rovněž obklopeni násilím a nepochopením. Podle autorů této knihy je úkolem všech, kdo se podílejí na výchově dětí, pěstovat jejich schopnost spočinout v sobě...
výchova a rodina

Trénink empatie u dětí

89 Kč
79 Kč
Vývoj batolete
Máte doma batole? Jistě se vám denně nad hlavou vznáší spousta otazníků. Jak má moje dítě jíst? Nevzteká se příliš? Nemělo by už chodit na nočník? Netrpí alergií? Jesle, školka, nebo chůva? Neublíží mu očkování?
výchova a rodina

Vývoj batolete

134 Kč
Dítě – váš partner ve výchově - 52%
Kniha dánského rodinného terapeuta podává pomocnou ruku všem rodičům, kteří by svým dětem chtěli lépe porozumět, a všem dospělým, kteří si s dětmi touží vybudovat zdravý a plodný vztah.
výchova a rodina

Dítě – váš partner ve výchově

207 Kč
99 Kč
Jak zacházet s dětským strachem - 6%

Autor nabízí rodičům řadu praktických postupů a cvičení, které vedou k uvolnění vnitřního napětí dítěte, k rozvoji jeho sebedůvěry a k prohloubení vztahu mezi dětmi a rodiči.

výchova a rodina
Ukázky

Jak zacházet s dětským strachem

253 Kč
238 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

výchova a rodina

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
výchova a rodina

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>