Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
Předškolní výuka

Jak se pastelky učily kreslit - 11%
Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji grafomotorických schopností - nácviku kreslení jako předpokladu pro úspěšné psaní.
Předškolní výuka
Ukázky

Jak se pastelky učily kreslit

179 Kč
159 Kč
Jak to chodí ve škole - 11%
Končí Vaše dítě mateřskou školu a nastupuje do 1. třídy nebo do přípravné třídy? Hledáte vhodnou pomůcku, která by dítěti pomohla se v novém prostředí školy zorientovat a umožnila mu, aby přechod zvládlo hladce? Pak jsou tyto listy určeny právě Vám.
Předškolní výuka
Ukázky

Jak to chodí ve škole

176 Kč
156 Kč
Když dětem nejde čtení 3 - 11%
Třetí díl pracovních listů, které pomáhají dětem při problémech se čtením, svým pojetím navazuje na dva předcházející díly. Je to zábavná čítanka, s níž může dítě pracovat doma i ve škole.
Předškolní výuka

Když dětem nejde čtení 3

161 Kč
143 Kč
100 her, Hlavolamy a hádanky se zvířaty 3+ - 11%
Tento zábavný sešit plný aktivit pro děti od 3 let pomáhá dětem rozvíjet logické uvažování, představivost a jemnou motoriku. Potřebuješ jen tužku a pastelky!
Předškolní výuka

100 her, Hlavolamy a hádanky se zvířaty 3+

143 Kč
127 Kč
Do školy ze školky 2 - 11%
(1x)
Krátké říkanky, barevné obrázky i omalovánky a jednoduché úkoly na procvičení ruky a jemné motoriky, aby se děti naučily pěkně psát, cvičily se v soustředění a přestup ze školky do školy pro ně nebyl tak náročný - přesně takový je tento sešit!
Předškolní výuka

Do školy ze školky 2

44 Kč
39 Kč
Hraju si, učím se 3+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od tří let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
Předškolní výuka

Hraju si, učím se 3+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
Předškolní výuka

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
Předškolní výuka

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Moje první angličtina 3-4 ROKY samolepky - 11%
Moje první Angličtina 3-4 roky. Zábavné a kreativní úkoly a aktivity. Výukové materiály pro začátečníky. Rady a nápady pro rodiče. Ideální materiál, který doplňuje a usnadňuje první krůčky při osvojování tohoto jazyka.
Předškolní výuka

Moje první angličtina 3-4 ROKY samolepky

107 Kč
95 Kč
Moje první kniha plná barev - 11%
Cvičení a hry rozvíjejí na základě principů montessori pedagogiky kognitivní funkce malých dětí. Kniha zábavným způsobem provede děti pestrým světem barev.
Předškolní výuka

Moje první kniha plná barev

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>