Nejprodávanější hudba - listopad 2022

Spasitel
Zbrusu nové album Romana Horkého a Kamelotu obsahuje 12 nových skladeb jediného autora, přičemž každá z nich má svůj vlastní příběh okořeněný Romanovou sólovou kytarou a jeho nezaměnitelným hlasem.

Spasitel

386 Kč
Společný koncert
Není třeba zdůrazňovat, že jak Hradišťan, tak i Hana a Petr Ulrychovi a "jejich" Javory patří mezi stálice české hudební scény. Svými písněmi přinášejí radost posluchačům už více než padesát let.

Společný koncert

359 Kč
Antarktida
Písničky na album Antarktida Pokáč napsal během let 2019 a 2020, což pro něj dle jeho vlastních slov byly poměrně zásadní roky.

Antarktida

764 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Swing nylonového věku
Zbrusu nové album, které bylo s pokorou nahráno v hluboké úctě a obdivu k české jazzové scéně období tzv. nylonového věku.

Swing nylonového věku

332 Kč
Věci a sny
Čtvrté album české akustické hudební skupiny Jelen.

Věci a sny

332 Kč
Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.

Úplně levej

314 Kč
Pozdraveno budiž světlo
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 259 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 26 > >>